Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

Havenohome 

všechny recenze uživatele

No. Je to blbosť. S predlohou to nemá nič spoločné. Hlavný hrdina nemá žiadny charakter, scenár je otrasný. Oproti Paddingtonovi je to totálny odvar. Pokúsili sa posunúť jednoduchú citlivú ilustrovanú vec určenú primárne pre malé deti do gross out komédie pre teenagerov. Je to fakt trápne. Nefunguje to. Všetky tie rádobyvtipné scény alá Vlk z Wallstreet, či Great Gatsby. Žiadna skutočná zábava sa nekoná. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(43/2018) / Vcelku neškodná komédia ktorú nad vodou jednoznačne drží Domhnall Gleeson. Z čoho som bol hotový je kombinácia animácie a reálnych hercov, mal som pocit, že sme sa zase posunuli o hodný level vyššie v kvalite. Fóriky inak docela fádne, skôr také žartíky, ale niektoré vyšli, napríklad parádne prasa a tiež story o kohútovi mi otvorila oči :). Znovu tu máme ten typciký nedeľný poobedný kus. (6/10) ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Toho rodinného pohodového zážitku je čas od času potřeba, kdy vypnete veškeré náročnější filmové touhy a necháte se unášet krásnou animací či nejrůznějšími přihlouplými, ale povedenými fórky. Králíček Petr mě mimo poskytnutí oddychového večera u televize hlavně navnadil na Kryštůfka Robina, stejně vyhlížející novodobou verzi světoznámé pohádky, na kterou úpěnlivě čekám již od konce srpna. Domhnall Gleeson je ode dneška řazen do mé druhé alternativní TOP desítky herců. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Absolutně a naprosto úžasný film. Strašně moc miluju oba dva díly Paddingtona a teď se k nim přidala i tahle adaptace Králíčka Petra a důvody k tomu jsou prakticky totožné. Kouzelné zpracování, úžasné postavy, kterým nejde nefandit, fantastičtí herci, nějaké ty zvraty ve scénáři, špičkový a skvěle fungující humor, parádní songy, nádherná atmosféra a prostředí a jako celek je to nesmírně krásné a kouzelné. Prostě neskutečně pohodový film, který jsem rozhodně neviděl naposledy, Jak už jsem psal u Paddingtona, přesně pro tenhle typ filmů mám slabost a i Králíček Petr mně hodil do naprosté pohody, nadšení a dětského okouzlení, které se ve mně občas probudí, když vidím krásný film. A tenhle mně těší o to víc, protože se mohl proměnit v kolosální průšvih, naštěstí se koná jenom masakr přeplněný nápady, sympatickými záporáky, úžasným humorem a velkou nadějí na druhý díl. 90%. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr má spadeno na zeleninu ze zahrady pana McGregora, teď ale přijíždí jeho synovec a válka o mrkev nabírá na obrátkách. A nebude se hrát podle pravidel! Králíček Petr je pohodový rodinný film, který sází na sympatického hrdinu, povedenou akci i humor. Tvůrcům se však povedlo do okoukaného a předvídatelného příběhu propašovat spoustu nečekaně humorných a chytrých situací, které zábavným způsobem sestřelují klišé spojená s rodinnými filmy a zajistí, že se vedle dětí bude dobře bavit i dospělý doprovod. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)

Reklama

Reklama