Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Heather Hach, Leslie Dixon .. Skvělé!! Až se divím, že to vyprodukoval Hollywood - jedna z nejlepších teenager/rodinných komedií za posledních pár let. Zábavný scénář a výborné obsazení, hlavně krásná Lindsay a Jamie. Mean Girl tomuto komediálnímu dílku nesahají ani po kolena. Dlouho jsem se tak nenasmál.. 91%. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

90%I když je námět sebeohranější, když se ho chopí dobrý scénárista a do hlavních rolích jsou obsazeny šikovné herečky, může i přesto vzniknout podívaná, které dosahuje pětihvězdičkové kvality. Extrémně vtipná komedie se úžasnou "maminkou" Linsday Lohan a její ještě lepší zlobivou "dceruškou" Jamie Lee Curtis je tak svižná a zábavná, že ji člověk odpustí i to patetické finále. Navíc je to i perfektní hudební nářez a český dabing se tentokrát extra povedl (Zlata Adamovská opravdu exceluje). ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Inteligentní, vkusná, rodinná a hlavně hodně vtipná komedie z produkce Disneyho se slušným tempem... Nemožné ? Ale kdeže, jde to stačí mít dobrý nápad s výměnou těl, herce s komediálním talentem a režiséra s citem pro gag. Snímku jasně vévodí Jamie Lee Curtis, která již poněkolikáté dokazuje svůj výjimečný komediální timing a jíž více než zdatně sekunduje Lindsay Lohan. Na obou je vidět, že si své role hodně užívají a celý snímek táhnou na svých bedrech i ve slabších částech. Mít to jiné obsazení ústřední dvojice tak to dle mého není ani z poloviny tak dobré. Pravda všechny vtípky zde vznikají vlastně jen variacemi na jedno téma, ale komu by to vadilo. Film má jedinou chybku a to, že úvodních dvacet minut do výměny nedosahuje kvalit zbytku stopáže, takže to chce zatnout zuby a vydržet. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ak doteraz váhate, na nič sa nepýtajte a choďte do toho! Nepokladám Lindsay Lohan za kvalitnú herečku, Jamie Lee Curtis pre mňa vždy bola „len“ Kráľovnou vrieskania, hrané disneyovky nevyhľadávam a scenár o zámene tiel som v (rôznych obmenách) videl na plátne toľko krát, že som to dávno prestal počítať. Napriek tomu je to pomilovaniahodný, príjemný a svižne ubiehajúci film, v ktorom fungujú komediálne i vážnejšie scény. mne osobne to celé trochu pripomínalo parádnu ŠKOLU RO(C)KU, netuším prečo. Diváci  boli rovnako nadšení, pri trápnom 26-miliónovom rozpočte ich snímka celosvetovo trhla 160. Je to podľa knihy, ktorá bola už dvakrát sfilmovaná (1976 a 1995). ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Žánr už signalizoval Mayday- o pomoc. A odpověděl Mark Waters: do kytarových riffů, dceromatečných přestřelek a holčičího pop punku zařval: Freaky Friday. Jeho generační taškařice s vyměněnými těly rodičům i dětem škodu na svalu břišním. Testováno na vlastních zdrojích. Dědeček zaklape umělým chrupem, brar nemluvně bezzubými dásněmi a vy budete mít pocit, že rodinná komedie ještě žije. Ještěže se to nouzové volání neztratilo v bermudském trojúhelníku sester Olsenových:) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • V závěrečné scéně, kdy Anna (Lindsay Lohan) tančí s Jakem (Chad Michael Murray), můžete v pozadí krátce zahlédnout ženu, tančící se starším mužem, která se dívá přímo do kamery. To je matka Lindsay Lohan, Dina Lohan. (Valsadora)

Reklama

Reklama