Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chcete si uvařit tradiční a poctivé české jídlo, které nebude stát tisíce korun? Tak se dívejte, kuchařka Vendula Špetlíková Vám každý týden nabídne recepty, které se v Čechách a na Moravě dědí už po generace. (TV Barrandov)

Recenze (4)

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Už tam byl vlezlý přímotop Ála Cibulka... nebo jeho manža Májki Jagelka? Ne? Tak to je odpad :D ()

Reklama

radomiil 

všechny recenze uživatele

Evidentně odlišné srovnání s podobným formátem Karolíny-domácí kuchařky, jež je na mnohem vyšší úrovni a přímočaře ukazuje rozdíl umění natáčet protřelou televizí nebo žumpou z Barandova. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Producentka pořadu Tereza Svobodová je majitelkou marketingové agentury, která se specializuje na strategický marketing pro výrobní firmy. S Vendulou Špetlíkovou spolupracovala již dříve, kdy se stala vydavatelkou její tištěné kuchařky, a toto je její první televizní pořad. (Zdroj: ČSFD)
  • Režisérem pořadu je Ivo Macharáček, který byl k natáčení pořadu přizván na poslední chvíli, stejně jako celý štáb. (Zdroj: ČSFD)
  • Moderátorka pořadu Vendula Špetlíková není ani profesionální kuchařka, ani moderátorka. Je to normální maminka na mateřské, která miluje českou kuchyni, a chce, aby se na ni nezapomnělo. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama