Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// WTF? Čekal jsem akční béčko. No a z počátku jsem se i celkem bavil. Ovšem jízda Bratislavou mi příšla jakože mimo. Nevím proč, ale amíkům na jejich území věřím, že můžou mít na každém kroku ozbrojenou armádu. Tedy hlavně když je v okruhu nějaká zašlá akční hvězda. Ale na Slovensku v Bratislavě?. Místo které je pro Brňáka blíže než Praha. Prostě jsem tomu nevěřil ani včerejší den. PO nasednutí do vlaku -> teroristé -> biologická zbraň !!! a k tomu všemu žán kloud vám dám. Prostě trapas, který se vrašil jeden za druhým. Bohužel logika děje, dialogů, chování šla jaksi do hajzlu... Ježíšku zachraň nás. Né, je to škoda, mohl to být slušný akčňák/// Celkem 45%/// ()

Flyer odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím, zda se mám smát, či plakat. Tenhle snímek je totiž tak příšerný, naivní a plný nesmyslů, až je to vtipné, kdybych však měl zahodit škodolibost a posoudit jeho kvalitu samotnou, tak i označení jako "C film" mi připadá dost vysoké. Ještě si neodpustím poznámku k Van Dammovi - tenhle chlapík možná dobře ovládá bojové umění, ale jako herec se mi osobně zdá být absolutně nemožný a necharismatický. Z toho lze vyvodit, že filmy s Van Dammem jsem nikdy neměl příliš v lásce a Teror ve vlaku na tomto faktu nic nemění. ()

Reklama

grogodil odpad!

všechny recenze uživatele

Kanálová verzia Seagalovho Prepadnutia 2. Plný vlak nehereckých kriplov behá hore -dole po (Van Damme aj ponad a popod) vlaku a huláka také veci, že to trhá bubienky na čele s našim hviezdnym belgickým gumákom. A nezáchrani to ani fakt, že sa tam mihne Bratislava, ktorá mimochodom vyzerá ako po vojenskom prevrate, všade samý ostnatý drôt, pieskové zátarasy, vojenská technika 2.svetovej vojny, polovica ľudí jazdí na Ladách, druhá na 120-kách atď.... ale pár krát som sa aspoň z chuti zasmial ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pôjdeš na Slovensko. Vlakom.“ – „Vlakom?“ – „Cesty odrezali.“ Van Damme! Únos vlaku! Epidémia! Bratislava! Škoda IOO! Slovenská armáda! Tatrovka. Električka! Ostnaté ploty! Rozdelené plátno! Karate! Spomalené zábery! 20% nie za scenár, réžiu či herecké výkony, ale za nezvládnuté (na akčný triler) také základné veci, ako sú kamera, strih, choreografia bojových scén atď. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidne cecko, v ktorom je takmer vsetko spatne : rezia, scenar, katastrofalne herecke vykony a dementne akcne sceny. JCVD asi dosli napady so scenarom, lebo pri pozerani filmu som mal miestami pocit, ze JCVD poprosil miestneho zdrogovaneho simpanza s pokrocilym stupnom mentalnej retardacie, aby mu napisal scenar. 0 %. Jeden z najhorsich filmov tohto herca, ak nie najhorsi. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Galina Konstantinová (Laura Harring) sa narodila 16. augusta 1970 v Budapešti v Maďarsku. (ČSFD)
  • V jednu chvíli nad sebou elektrický vlak nemá vedení, o okamžit později však nad vlakem vede trolej. (Terva)
  • Časť filmu sa natáčala aj na území Slovenskej republiky. (YoZo8)

Reklama

Reklama