Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Rudinsky odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako zlý ako herecký "koncert" fan dama v ňom...Ten chlap by mohol končiť, pretože jeho výraz zvaný "tlačím tlačím, ale nič nejde" už všetkých prestáva baviť. AKo človek je to veľký sympaťák, aj nejakú tú nohu vie vyšvihnúť, ale preboha, nech sa radšej chváli svojimi niekďajšími filmami bez ducha, kde sa len mlátil každý s každým a nech nevymšľa zápletky a nepokúša sa byť to, čo nikdy nebude... PS: Zaujímalo by ma, ako by vyzeral film kde by hral bok po boku so Stevenom Seagalom:D:D:D:D:D:D ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vandamme natocil od roku 2000 spoustu hovadin ale ja sem zvracenej a na tenhle film nedam dopustit me hodnoceni ale berte jako znacne neobjektivni pac jsem vlakofil a totalni fanda pres vsechny vlakovy unosy takze sem zaujatej no vezmeme to pohromade scenar hruza supervirus co nikoho nezabije kameraman a strihac retardi souboje minimalni a k tomu si pridejme jeste komando teroristu sestaveny z tech nejvetsich balkanskych kretenu jaky snad existujou to vsechno beru ale stejne dam za tri zaprvy ta neskutecna stupidita bavi zadruhy nechapu ze nikdo nezmini precizniho Tomase Aranu jako neodolatelne slizkyho kapa teroristu ten mne svym vykonem nadchl opravdu stylovej plesatej parchant kterej strci do kapsy cely zbyvajici osazenstvo filmu a zatreti skok JCVD na motorce ze strechy jedouciho vlaku na druhy to byl teda kousek Seagal hadr jak jsem napsal jsem zvraceny ale mne se tenhle film proste libi ()

Reklama

Brejlil 

všechny recenze uživatele

No dobré to tedy není. Ale co od toho také očekávat. Mám pocit, že celé to shazuje technická stránka věci, ty modýlky jsou opravdu vtipné. Mnohem horší je například scéna s výbuchem tramvaje, nejprve trochu navnadí (no fajn, je to levné, ale snaha se cení) a pak skazí náladu počítačovou dodělávkou, kterou bych snad zvládl i já. Jinak je to béčko se vším všudy, a být trochu technicky lepší, klidně bych mu hvězdičku přidal. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film so Jean-Claude Van Dammom, ktorý patrí medzi jeho najhoršie filmy. Má dosť dobrý príbeh o agentovi, ktorý dostane za úlohu doprevádzať schopnú zlodejku na jej ceste vlakom do Mníchova, ale vlak je obsadený teroristami, ktorí získajú ukradnutú biologickú zbraň a tak musí agent urobiť všetko preto, aby celú situáciu zachránil. Spracovanie ale určite mohlo byť aj lepšie, filmy s podobnou zápletkou, kde akčný hrdina čelí skupine teroristov na uzavretom priestore mám veľmi rád, ale tu je to podané len priemerne, už celý úvod pôsobí dosť zvláštne, síce sa v ňom stále niečo deje, ale cítiť z toho určitý amatérizmus, po nástupu do vlaku a obsadení teroristami sa to už vylepší a väčšinu času je to už slušná zábava, ale všetko, čo sa týka biologickej zbrane ma tu vôbec nebavilo a aj celý záver som už dopozeral skôr len zo zotrvačnosti. A navyše sa tu nájde aj viacero rôznych prvkov, ktorých význam som vôbec nepochopil, hlavne opitý vodič iného vlaku, ktorý hrozí zrážkou, vôbec nerozumiem, či to mal byť nejaký typ paródie alebo čo. Akcie je tu pomerne dosť, ale je dosť kvalitatívne rozporuplná. Nadmieru spokojný som s Van Dammovou ručnou akciou, síce už nie je vo svojej najlepšej forme a občas mu už pomáha aj strih, ale vždy, keď sa osobne postaví nejakému teroristovi, tak sa je na čo pozerať a má tu pár slušných likvidácií, ale vôbec ma nezaujali iné, väčšie scény, ako automobilová naháňačka, zničenie vrtuľníku, no hlavne skákanie s motorkou z jedného vlaku na druhý, všetko je to nudne natočené a aj amatérsky podané. Najviac sa mi páči zbavenie sa zamilovaného páru teroristov. Herecké obsadenie nie je zlé, výborný Jean-Claude Van Damme v hlavnej úlohe, Laura Harring tu síce je taká zvláštna, ale svoj účel splní a čo sa týka vedľajších postáv a záporákov, s viacerými som dosť spokojný, hlavne spomínaná dvojica teroristov, ale viacerí ma zase vôbec nebavili. Réžia a technická stránka tento film vôbec nezvládli, nepochybne úplné dno Van Dammovej tvorby, zlá kamera, efekty a aj vizuál, jediným šťastím je, že sa na to v strednej časti dá zvyknúť. Stačilo pár úprav a mohol to byť výborný akčný film, takto síce patrí medzi to najhoršie, v čom si kedy Van Damme zahral, ale stále je to celkový akčný nadpriemer, ktorý nemám problém pozrieť si aj viackrát. 60% ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Tento film patří spíše k podprůměru od Van Damma, přesto se jedná o celkem dobrý film, který je plný akce a napětí. Mnoho akčních filmů, které jsou na tomto webu uvedeny mají lepší hodnocení a přitom nejsou o nic lepší než tento film, takže nevím proč mají mnohé Van Dammovy filmy takováto hodnocení, když například filmy s Jetem Li jsou mnohem horší a stupidnější, a i přesto mají lepší hodnocení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu padlo 3 007 střihů, to znamená, že každou vteřinu a půl byl střih. (TheSlezy)
  • V prvních scénách se má film odehrávat ve Vídni, ale záběr, ve kterém je titulkem uvedeno, že se jedná o Vídeň, je ve skutečnosti z italské Florencie. (rakovnik)
  • Počas divokej naháňačky, zhruba v 15. minúte filmu, si možno všimnúť, že vojenské autá majú na dverách slovenský štátny znak. (AxelWers)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno