Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (14)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čistá pětka. Třetí řada totiž sympaticky voní penězma, má hned několik opravdu fantastickejch point a výtečně drží pospolu, včetně finálový facky. Zvlášť oceňuju, jak rozměrně Palladinové pracujou s vedlejšíma postavama, Tony Shalhoub už dávno není Monk. A Lorelai s Rory už definitivně nejsou královny žánru kulometně ukecaný komedie. ()

lmc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita u tohodle seroše neklesá, možná spíše stoupá s každou sérii. Fantastický feeling 60tých let, skvělý herci, parádní hudba, úchvatná choreografie scén a kamera, která nemá momentálně v seriálovém světě konkurenci. A především je to opravdu zábava. Málo kdy se najde seriál, kterému nemám co vytknout, a jediné co můžu vytknout The Marvelous Mrs. Maisel je, že u posledního dílu každé série jsem strašně nasraný, že musím čekat další rok na nové díly. Tohle je důvod, proč si na měsíc jednou ročně zaplatit Amazon Prime, a pro mě aktuální seriálové Top 3. ()

Reklama

Tomulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žel je vidět na této řadě lehký úpadek scénáře v podobě rozvolnění tempa. Opět patos na závěr (trapné). Problémy Suzi my přijdou taky vyumělkovaně. Vždyť chtěla prorazit a to se jí celkem povedlo a to nejen se svou první klientkou, ale i druhou. Už by to pochopila i ona, že je dobrej agent, tak proč se to nerozkřiklo. O čtvrtou řadu se už fakt bojím. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třetí sezóně mám za sebou šestadvacet epizod tohoto seriálu a musím přiznat, že jsem mile překvapen. Místo toho, aby se její kvalita zhoršovala, má tato záležitost tendenci být stále lepší a lepší. Fakt mě baví, jak si tvůrci dokáží vyhrát i s méně důležitými postavami, aby byly i ony stále lépe propracované. Scénář neměl daleko k dokonalosti, atmosféra šedesátých let byla téměř hmatatelná, drama a komedie byly opět dokonale provázány a já se teď zase budu muset (čertví, jak dlouho) těšit na další pokračování. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky mě mrzí, jak strašně rychle mám tu sérii shlédnutou a musím čekat dlouhý jeden rok na další pokračování. Tenhle serial mi dělá jen smaou radost a co je víc? Od každé série se to jen a jen zlepšuje. Je to vtipnější, zajímavější a Alex Borstein je prostě dokonalá! Konec mě dostal, to jsem rozhodně nečekala a už se nemůžu dočkat další série a jak se všechno pro Mrs. Maisel vyvrbí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • V scéne vo väzení Abe (Tony Shalhoub) hovorí Lennymu, že sa mýlil, keď sa zmienil o žene v Playboyi ako o Miss September a hovorí, že v skutočnosti bola Miss December. Poukazuje na to, že v ľavom dolnom rohu bolo vidieť veniec. Ide o odkaz na pravdepodobne najznámejšiu rolu tohto herca, Adriana Monka zo seriálu Monk (2002–2009), ktorý vynikal práve takouto pozornosťou a ktorému tiež žiadny detail neušiel. (Astonko)
  • Séria bola oficiálne potvrdená ešte pred premiérou druhej série. (Astonko)
  • Ve třetí sérii se zdá, že Abeův (Tony Shalhoub) přítel Asher (Jason Alexander) je založen na dramatikovi Arthuru Millerovi, jehož druhé jméno bylo Asher. Vzhledem k tomu, že paní Maisel (Rachel Brosnahan) Millera zmiňuje ve své komediální rutině s narážkou na jeho manželství s Marilyn Monroe v tomto období, postava rozhodně není Miller. Přesto podobnost s Asherovými a Millerovými kontroverzemi ukazuje na to, že právě on byl inspirací pro tuto postavu. (Katka189)

Reklama

Reklama