Reklama

Reklama

Mušketýr

  • Česko Ve službách krále (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mu bylo 14 let, jeho rodiče zabila královská Garda v čele s krutým Febrem. Teď je připraven pomstít smrt svých rodičů, bránit čest francouzské královny a třeba dát i život pro svou krásnou Francescu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsme jen odkliknout "odpat" a nechat to být, ale kdyby moje hodnocení mělo odradit jediného člověka, tak budu rád. Kritizuje se tu předělávání Xkrát viděného atd. To je mi osobně jedno a některé předělávka mušketýrů mám rád. Tohle je ale naprostá pitomost! Efektní souboje? Já asi koukal na něco uplně jinýho, tady byl děsnej střih a ještě horší kamera a všechno se to asi snařžilo zamaskovat příšernou choreografii, teda pokud tam nějaká vůbec byla. Kecám. Byla tam choreografie, ale tančení na sudech, Dartagnan, co dělá provaz, zapichování kordu do stropu a houpání se na něm. Hrozně pitomé rozhovory a postavy. Rozhodně NEKOUKAT!!! Radši si dát Mušketýra v tekuté podobě. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $27,073,640Tržby Celosvetovo $34,585,771 ║ Celé to je maximálne odpackané, hľadať na tomto filme niečo čo by tu bolo zvládnuté sa proste nedá, lebo rad radom tu je všetko zlé, od kamery, cez strih, casting, súboje, ... vyznie to ako lacná televízna fraška a nie ako dobrodružný kinofilm. /5%/ ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Jako fanda historických filmů jsem zhnusen. Ultralacině působící adaptace třech mušketýrů s pitomým příběhem, milionem historických kravin (puška s hákem a lanem??) a ještě pitomějším zpracováním. Herci nemají co hrát, hlavní hrdina se o to ani nepokouší, souboje jsou ve stylu Hongkongu, ovšem zabitý mizernou kamerou i střihem a přes hodinu a půl délky se to neskutečně vleče. Nejhorší je, že Hyamse jsem měl vždycky rád, ale tímhle si slušně nakročil k odpadu (ke kterému se snadno dostal ještě příšernějšími Lovci dinosaurů) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Rýchla, zábavná a bezbolestná sprostosť na motívy slávnej predlohy, s ktorou narába tak svojvoľne, až ma to ako jej veľkého znalca a fandu náramne bavilo. Bez troch mušketierov a s lahôdkovým Timom Rothom. je omnoho zábavnejšia ako tá z roku 1993, ktorá ma vždy srala. Nevyrovnaná réžia schopného remeselníka Hyamsa tomu ešte pridáva. Chvíľu super, chvíľu otras, chvíľu priemer ... no, je to kung-fu šermovanie so slávnou a notoricky ohranou predlohou. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proboha, už žádné další zpracování Tří mušketýrů! Nemám páru, kolik verzí už existuje, ale kvalita jde s dobou dolů. Film není vyloženě špatný, ale aby se netočilo stále totéž, je Mušketýr pojatý opět trochu jinak a podle mě už nemá co nabídnout. Zaujaly mě akorát tak souboje a pak asi nejhezčí ze všech představitelek Constance (ačkoliv tady jí pojmenovali jinak), nějakou dobu jsem si lámal hlavu, kdo ji hraje, než mi docvakla Mena Suvari. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Zámok Vianden v Luxemburgu sa stal fiktívnym zámkom Duchamps, kde sa odohráva vrcholná akčná scéna filmu. Starosta Viandenu bol po natáčaní veľmi nespokojný so škodami, ktoré hrad scénami utrpel. (Arsenal83)
  • Napriek záujmu miestneho obyvateľstva sa títo ako komparzisti nezúčastnili, pretože castingoví agenti pri hľadaní roľníckych rodín potrebovali drsné črty tváre, čo podľa ich vyjadrenia týmto obyvateľom chýbalo a vyzerali príliš mestsky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama