Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní pokračování série. Moc se mi líbí stop-motion efekty a sadistické krvavé smrti, jsem staromilec. Idea přesunu kukuřičného božstva do městského masakru se mi rovněž zamlouvala. A zase další adoptivní rodiče na popravu - kdo si chce proboha ještě osvojit děti po všech těch zkušenostech z hororů. Tenhle horor je pohoda se zlým malým spratkem, kterého chcete zabít od začátku (je to přece záporák), ale nehraje ho tak dokonalej herec jako v jedničce. Nechápu hysterii ostatních hodnocení, lidi tady dělaj, jako by to bylo pokračování Temnýho rytíře, je to přece horor a trojka něčeho, co jste čekali? :) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bratři Joshua a Eli jsou po smrti svého otce (na které má hlavně Eli a jeho uctívání Toho, který chodí mezi řádky lví podíl) adoptováni jednou rodinou ve velkém Chicagu. Začíná pro ně život, který až doposud neznali - škola, zábava, sport. Joshua se velmi rychle přizpůsobí, ale Eliho dál zajímá pouze kukuřice. Z venkova si sebou přivezl odrůdu zvlášť odolné kukuřice, kterou pěstuje v sousední opuštěné továrně. Kukuřice ale ke svému růstu potřebuje krev. Spoustu krve .... První půlka se mi docela líbila, až na úplný úvod byl film dalek béčkovosti této série, a spíše si hrál na rodinné drama, jak se mládenci z venkova vyrovnávají s prostředím velkoměsta. Leč pak nastoupila hororová linie, která kromě toho, že byla dost nudná, tak byla i dost hloupá. Logické chyby nepočítaje, vizuální triky tak z minulého století (AHA!, on je to film z minulého století), herci příšerní. Tak jsem se aspoň těšil na závěr filmu, kdy se dal očekávat nějaký velký souboj či něco takového, ale i ten se krutě nepovedl (navíc ta potvora byla extrémně hnusně nepovedená). Takže ač jsem zpočátku uvažoval o hodnocením někde mezi 3 a 4 hvězdičkami, konec mne přesvědčil že víc než 2 si nezaslouží. A když si představím, že mám před sebou ještě minimálně tři díly této série, ach jo.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu se mi docela líbila, hlavně úvodní scéna s naštvaným fotříkem. Hlavně výkon herce, který představoval Eliho byl asi nejlepší z celého filmu. Jenže čím víc se blížil film ke konci, vznikala z toho úplná kokotina. Největším vrcholem bylo samotné kukuřičné monstrum a vytažená páteř toho černocha. Ničeho horšího jsem se už nemohl v Children of the Corn dočkat. Tedy prozatím. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem se bál že to bude blbost, ale zas tak strašné to nebylo. Nejvíc mě ve filmu vytáčel ten kluk co hral záporáka. Spíše než démonický zloun to byl nanicovatý rozmazlený spratek. Děj je samozřejmě hloupoučký. No ale u podobných "hororů" stejně nic převratného nečekám. Důležitější jsou akce a zástupy mrtvých. Obojího bylo celkem dost. Smrti byly nápadité a i finálový souboj mezi hodnými děckami a "tim který chodí mezi řádky" byl zajímavý. jen zamrzí že z tajemné postavy, o které se v prvních dvou dílech jen mluví, udělají takové neduživé monstrum. Bylo to moje první seznámení ze sérií Children of the Corn a po následném zážitku si zkusím obstarat i další díly. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Imponuje mi, keď sú tvorcovia fanúšikmi Evil Dead dvojky, len to potom nemôžu robiť vážny film a príšeru vyrobiť komplet z plasteliny. S výnimkou záveru ide prakticky o rovnaký trapas ako bol predošlý film, záporák opäť smiešny a bez charizmy, akurát tam kde v CorC 2 nemali na masky, tu šli pre zmenu bez kostýmov (🤦🏾‍♂️). Vraždy ako tak. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama