Reklama

Reklama

Cunk on Christmas

(TV film)
všechny plakáty
Velká Británie, 2016, 30 min

Recenze (5)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Doufám, že až jednou (západní) civilizace padne, tak si budoucí historikové udělají obrázek o původu a významu Vánoc v průběhu věků právě na základě Charlieho, Filomény a McClanea. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Skvělý (a pro mě nový) žánr mockumentary. Dokáže výborně pobavit, současně předat seriozní informace a Diane Morgan jako hlavní tvář je prostě skvělá. Suchý britský humor válí a svou zábavností válcuje všechny současné komedie. Pecka. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"There are also these characteristic vines from the most festive plant on earth - tinsel. Tinsel became a decoration because you can't do anything else with it. It's horrible in salads and won't boil down for soup." ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Skvelá satira o tom, akým spôsobom sa uctievali / uctievajú Vianoce. Samozrejme to treba brať s veľkou rezervou, keďže to nie je klasický faktografický dokument, ale kopa ironických hlášok stála naozaj za to (aj keď niektoré boli občas zbytočne trápne). Najväčšia škoda, že to bolo také krátke. Na takéto niečo by som sa dokázal pozerať aj dlhšie, aspoň by sa jednotlivé obdobia a špecifiká vianočných tradícií a osláv mohli rozobrať aj viac do hĺbky. Každopádne, tej irónie v rámci súčasného uctievania Vianoc by sa dalo nájsť oveľa viac. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Diane Morgan je skvělá všude, ale tady jede na 110% a její odporná britská angličtina zážitek jen umocňuje. Když dokument o hovně, jedině tohle. 5* a.k.a 85% ()

Reklama

Reklama