Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

wooozie 

všechny recenze uživatele

Klasická americká buranská komedie o dospívání a problémech s ním spojených, ale až na pár přepálených scén je to překvapivě opravdu hodně vtipné a jako oddechový film na večer to poslouží dokonale a na závěr dojde k poznání sebe sama nejen u těch mladých, ale i u dospělých hrdinů, takže za mě určitě palec nahoru. Mimochodem, samozřejmě nelze srovnávat s nepřekonatelným Arnoldem, ale tady ta nablblá hora svalů Johnu Cenovi sedla fakt výborně. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasická teenagerovská komedie, ve které holky chtějí přijít o panenství, je ve skutečnosti něčím mnohem, mnohem víc. Příběh je fakt obyčejný, ale funguje - Chystá se velkolepý maturitní ples, kde si tři nejlepší kamarádky chtějí poprvé užít sex, než odjedou na vejšku, ale pronásledují je jejich rodiče, kteří tomu chtějí zabránit. Samozřejmě tedy dojde i na nějaké sprosťárny a dokonce i pár nechutných vtípků. Jenže (Cock)Blockers jsou parádní v tom, jak snad každá postava (hlavní i vedlejší) je nějakým způsobem zajímavá a velmi často originální. Jsou tu určité detaily, díky kterým jsou postavy zajímavější a zábavnější (např. jeden kluk je trochu zženštilý milovník modifikovaných lehkých drog). Tenhle film se až neuvěřitelně vyhýbá různým klišé (holky i kluci nakonec mají různé pohledy na sex, není to klasické "nadržený kluk" versus "romantická holka") a celkově jde o skvělou zábavu. I v takhle ohraném žánru tu máme najednou něco trochu jiného, ale stále pekelně zábavného. A taky jsem moc rád, že John Cena, kterého znám z různých rozhovorů a videí jako neuvěřitelně vtipného týpka, tu konečně mohl naplno rozjet svůj komediální talent. Super. (8/10) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie, která bohužel nevybízí (alespoň u nás v Evropě) k záplavám smíchu a nabízí tradiční mišmaš přepálených gagů, které jsou celkově spíše fajn než trapné a v době ústupu klasických “áčkových” vyloženě nečernošských komedií jsem za tenhle kousek vlastně celkem rád. Dvojka samozřejmě bude a doufám, že to rodičové konečně rozjedou naplno. John Cena se s herectvím celkem sžil a klidně bych se i nebál tvrdit, že za pár let utáhne pár svých projektů jen přes své jméno (Duke Nukem mrk mrk 😉)..6/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

U scény pití piva jsem prskal smíchy. Rozhodně ji považuju za jednu z nejsměšnějších v historii. Potom je ještě dobrá jedna sexuální hra v jistém domě, kde rodiče zůstanou sami a synátor se jde bavit na maturiťák. Kromě tohoto obsahují Kazišuci jen plno moralisticky předvídatelných trapáren. Díky nezdařenému dětskému castingu se druhé Prcičky ani náhodou nekonají ale na druhou stranu John Cena by se rozhodně v komediích dokázal živit poměrně s přehledem. Škoda, tohle potenciál mělo rozhodně větší než byl výsledek. 50% ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem to. I přes odpudivý český distribuční název a ještě odpudivější místní obsah. Holt překvapení se nemůže konat vždycky. Začalo to špatným výběrem tří hlavních puberťaček, kde se povedla jen Julie, a pokračovalo to i u tří "kazišuckých" rodičů. I když musím uznat, že John Cena se do role sice svalnatého, ale neuvěřitelně hloupého otce hezky hodil. Hlavním úskalím nepovedené komedie je však scénář, postavený na debilitě postav rodičů. Takže zhruba do půlky filmu mi přišli skutečně nenormální všechny postavy kromě Huntera, kterého navíc všichni nenáviděli. Nakonec i on pohlédl kazišuckým pokušením a nezůstal postavou, kterou jsem aspoň trochu chápal, až do konce. Sakra příště aspoň vymyslete film, kde budou postavy uvažovat aspoň trochu racionálně a ne abych se musel zamýšlet, zda nyní v roce 2018 opravdu žijeme v takové společnosti. Nepomohl tomu ani humor, který po většinu filmu nestál za nic. Vážně jsem nečekal, že se dočkám i penisu a varlat na plátně, blicí scéna mi potvrzuje, že humor byl spíš nechutný. Kdo v Blockers vidí nějaké větší poselství, tak jedině to, že se postavám v průběhu filmu zvýšilo IQ ze 70 na 90, ale žádné wow z toho dělat nebudu. Někdo si užil, někdo ne a to je celé, vesměs podobné komediální schéma vidíme aspoň jednou každý rok. Jediným heartbreaking momentem pro mě bylo zahrání "This Town" od Horana, v tu chvíli ve mě fakt zatrnulo (osobní pouto k tomuto songu). Jinak jsou Kazišuci velmi jednoduchou a podprůměrnou komedií, která se snažila zahrát na jistotu, ale ve všech aspektech šlápla vedle. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Pôvodne mali byť hlavné postavy traja otcovia. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • Při záverečných titulcích hraje píseň „Good as Hell“ od zpěvačky Lizzo. (Quentin10)

Reklama

Reklama