Reklama

Reklama

The Perfect Kiss

  • Česko Dokonalý polibek (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) bydlí se svými rodiči v severoamerickém městě u velkých jezer, v trochu všední každodennosti americké společnosti. Nudí se i její rodiče, zapomenutí agenti pro nejmenovanou východní říši, kteří nemají nic jiného na práci, než aby slídili za svou vlastní dcerou. Když rodiče povolají starou známou Šárku a jejího syna Igora, aby Tanyu zasnoubili, je to poslední kapka v poháru Taniny touhy po svobodě. Tanya nachází útočiště u své nejlepší kamarádky Britney Greenberg. Znuděná Britney, která má dvě děti s bývalým Tanyiným přítelem Tomem, obtloustlým a přesto dokonalým manželem a tatínkem, vydělávajícím krásné peníze jako “ajťák”, vidí Tanyin příchod jako možnost nového vzrušení v příliš poklidném rodinném životě.
Na předměstí se pak odehrává drama, způsobené polibkem v parku. Tanya se ocitne v nelegálně pronajímaném bytě s velice nepravděpodobnými spolubydlícími, mezi kterými je i Igor. Rodiče dostanou z centrály avízo, že jejich zapomenutá špionská buňka je rozpuštěna a převelena do Paříže. Mají starost, jak dát Tanye vědět, že se jejich působiště se mění. Do mise je vyslána Šárka, která zprávu úspěšně předá. Miliardář, Brian Demarrias, se rozchází se svojí partnerkou. Vizitka makléřky,Tanyi Cové, stále voní v jeho kapse. Setkají se jeho nemotorné námluvy s vysněnou odpovědí ztřeštěné naivní a nespoutané půvabné Tanyi? A který polibek je opravdu pravý? The Perfect Kiss je svěží komedie plná nečekaných zvratů a zápletek. (Luna Studios)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (163)

SlavaP odpad!

všechny recenze uživatele

Na základě mnoha negativních komentářů a nízkého hodnocení jsem sebral odvahu a na film se podíval (bylo to bez námahy, vysílala ho TV). Podivný sled scén, které skoro nic nedrží pohromadě, je snad dalším rozšířením umělecké kategorie "trapno" nebo podívanou, která může pobavit jen toho, komu přijde vzrušující a zábavné pozorování zrání sýrů nebo bublání bahna. Je možná škoda, že už se běžně neprovádí transorbitální lobotomie. Ti, kdo ji podstoupili, a nedopadlo to v jejich případě úplně ideálně, by možná byli nejvhodnější cílovou skupinou diváků. Zimní atmosféra neurazí, ale to je tak všechno. Rodiče - tajní agenti - by se hodili do nějakého přihlouplého filmu pro děti, pár záběrů do nepříliš vydařené show, a zbytek patří leda do stoupy. Myslím, že tomuto filmu by k vyššímu hodnocení pomohlo jediné: dotočit jednu scénu a zacházet s ním jako se silvestrovskou estrádou 1989. Zkrátka, místo filmu promítat něco úplně jiného a na konec dát striptýz, ideálně hromadný, aby si užili milovníci všech tělesných tvarů a pohlaví. ()

Trustme odpad!

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v rámci Projektu 100 nejhorších hereckých výkonů v dějinách kinematografie. I když je téměř nelidské dokoukat tento film do konce, tak máte výhodu, že jeho absolvováním máte již čtvrtinu Projektu za sebou. Taktéž zde vystupuje i Lucie Vondráčková, která byla vyhodnocena Guinnessovou knihou rekordů jako nejzbytečnější a nejmarnější osoba v kategorii "Snaha prosadit se v showbyznysu". Mít v hereckém portfoliu severoamerický film je v domácí branži určitě obdivné, ale nikdo jí už neřekl, že to celé je takový kanadský žertík jistého hokejisty. Třešničkou na dortu pro pamětníky a fajnšmekry je totiž zjištění, že o režii se pokusila Martina Adamcová, která provokovala svým diblíkovským intelektem již v socialistickém nezábavním průmyslu a po revoluci se nějaký čas ukrývala v kanadských horách. Je s podivem, že tato blondýna se po čase vrátila opět páchat další zlo a vybírá si k tomu ty nejnebezpečnější ochotníky. ()

Reklama

Dixieboy odpad!

všechny recenze uživatele

Afektované, trapné, chaotické...Fuj! Četařka Babinčáková se měla držet Her bez hranic, protože za tohle by, coby rejža a autorka scénáře, zasloužila spráskat stejně jako Veverka v Nahotě na prodej. O Vondráčkové ani mluvit nebudu, protože ta se drží zuby nehty toho, co jí nejde a nikdy nešlo a to nezasluhuje ani komentář... Prostě... ztráta času psát i komentář na tenhle paskvil. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Podle Martiny Adamcové film v Česku propadl kvůli špatné distribuci a ne proto, že by byl špatný. Samotná Adamcová film buď neviděla, nebo má hodně nízko posazenou laťku kvality filmů. Vznik filmu podpořil částkou 200 000 kanadských dolarů (cca tři miliony korun) i manžel Lucie Vondráčkové hokejista Tomáš Plekanec, který tou dobou hrál v NHL za celek Montreal Canadiens. Tak měla Martina štěstí. Někdo jí ten film zacáloval, jinak by takovou prkotinu v životě nedala dohromady. Jen by mě zajímalo, kdo jí bude dotovat filmy teď po rozvodu Lucie Vondráčkové a Tomáše Plenkance. Toho lituju. Tomu se totiž říká dobře utracené tři miliony. Ani nevím, zda to stojí za hodnocení neboť na filmu je snad špatné úplně všechno. V první řadě je naprosto špatně napsaný. Třicetiletá žena žije u rodičů a ti ji kontrolují mobil a hlídají pomocí GPS a dokonce zamykají. Že se v noci plazí po vlastním domě s kuklou na hlavě, to snad ani nestojí za komentář. Tady je totiž více trapných scén. A právě trapnost je charakteristika tohoto filmu. Filmaři se svým pojetím humoru dostávají vysoko za tuto hranici. Když pomineme výše zmíněnou scénu, dobře patrné je to například na tak neuvěřitelně banální scéně jakou je hledání mobilu ve sněhu. Ani samotná romantika není romantikou. Vždyť miliardář ženu vůbec nebalí. Nahání jí v autě a ve fitku, nikam ji nezve, nepošle jí květiny, prostě se kolem ní ochomejtá a tak nějak doufá, že se do něj asi zamiluje sama nebo co. Vždyť on se ani o nic romantického nepokouší. A tak kolem sebe chodí jak slepé mrtvoly až se najednou vytasí s pozváním na večeři a teprve kamarádka Tanyi jí pomáíhá uvědomit si, že se jí Brian vlastně líbí. Asi by na to sama nikdy nepřišla. Lucie Vondráčková - spravedlivě a objektivně řečeno, se opravdu snaží seč může, ale díky hrozivě špatnému scénáři a fakt neposlouchatelným dialogům, které se mnohdy pohubují na už na úrovni rozmluvy idiotů, neudělá nic, aby film vylepšila. Na začátku jsem psal, že si Adamcová stěžovala na špatnou distribuci. Chystá další dva filmy, takže věřím, že poučená už bude distribuce lepší. Hlavně proto, aby se na ně nemohla vymlouvat. Vypustit takový to diletantský paskvil do kin, to chce kuráž, klobouk dolů. I já bych napsal lepší film. A paní Adamcové bych doporučil, jelikož postrádá kapku jakékoli romantiky, aby se podívala na nějaký dobrý romantický film a tím zjistila, co slovo romantika znamená a pak na nějakou dobrou komedii se stejným odůvodněním. ()

Delmondo odpad!

všechny recenze uživatele

Jak by řekl Klaus "tohle je smrtící koktejl". Ještě nikdy se mi nestalo že bych radši během sledování šel umýt nádobí. Leč u tohoto pekla jsem tak učinil, protože tohle je stupidní až hanba. Neuvěřitelně přepálená stopáž, ať se na mě nikdo nezlobí ale hodina a čtvrt je fakt moc. A po zjištění skutečnosti ze do toho Plekanec investoval peníze se mu ani nedivím že dal Vondráčkový kopačky. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu hrají dětské role synové Lucie Vondráčkové – Adam a Matyáš Plekanec. Tomáš Plekanec nechal syna Matyáše před natáčením čerstvě ostříhat, aby syn dobře vypadal. Nezvyklému sestřihu vlasů se říká Morava. (Eliska1094)

Reklama

Reklama