Reklama

Reklama

The Perfect Kiss

  • Česko Dokonalý polibek (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) bydlí se svými rodiči v severoamerickém městě u velkých jezer, v trochu všední každodennosti americké společnosti. Nudí se i její rodiče, zapomenutí agenti pro nejmenovanou východní říši, kteří nemají nic jiného na práci, než aby slídili za svou vlastní dcerou. Když rodiče povolají starou známou Šárku a jejího syna Igora, aby Tanyu zasnoubili, je to poslední kapka v poháru Taniny touhy po svobodě. Tanya nachází útočiště u své nejlepší kamarádky Britney Greenberg. Znuděná Britney, která má dvě děti s bývalým Tanyiným přítelem Tomem, obtloustlým a přesto dokonalým manželem a tatínkem, vydělávajícím krásné peníze jako “ajťák”, vidí Tanyin příchod jako možnost nového vzrušení v příliš poklidném rodinném životě.
Na předměstí se pak odehrává drama, způsobené polibkem v parku. Tanya se ocitne v nelegálně pronajímaném bytě s velice nepravděpodobnými spolubydlícími, mezi kterými je i Igor. Rodiče dostanou z centrály avízo, že jejich zapomenutá špionská buňka je rozpuštěna a převelena do Paříže. Mají starost, jak dát Tanye vědět, že se jejich působiště se mění. Do mise je vyslána Šárka, která zprávu úspěšně předá. Miliardář, Brian Demarrias, se rozchází se svojí partnerkou. Vizitka makléřky,Tanyi Cové, stále voní v jeho kapse. Setkají se jeho nemotorné námluvy s vysněnou odpovědí ztřeštěné naivní a nespoutané půvabné Tanyi? A který polibek je opravdu pravý? The Perfect Kiss je svěží komedie plná nečekaných zvratů a zápletek. (Luna Studios)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (164)

SlavaP odpad!

všechny recenze uživatele

Na základě mnoha negativních komentářů a nízkého hodnocení jsem sebral odvahu a na film se podíval (bylo to bez námahy, vysílala ho TV). Podivný sled scén, které skoro nic nedrží pohromadě, je snad dalším rozšířením umělecké kategorie "trapno" nebo podívanou, která může pobavit jen toho, komu přijde vzrušující a zábavné pozorování zrání sýrů nebo bublání bahna. Je možná škoda, že už se běžně neprovádí transorbitální lobotomie. Ti, kdo ji podstoupili, a nedopadlo to v jejich případě úplně ideálně, by možná byli nejvhodnější cílovou skupinou diváků. Zimní atmosféra neurazí, ale to je tak všechno. Rodiče - tajní agenti - by se hodili do nějakého přihlouplého filmu pro děti, pár záběrů do nepříliš vydařené show, a zbytek patří leda do stoupy. Myslím, že tomuto filmu by k vyššímu hodnocení pomohlo jediné: dotočit jednu scénu a zacházet s ním jako se silvestrovskou estrádou 1989. Zkrátka, místo filmu promítat něco úplně jiného a na konec dát striptýz, ideálně hromadný, aby si užili milovníci všech tělesných tvarů a pohlaví. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

The Perfect Shit. Údiv, šok a zoufalství. Plekancovy peníze, neumětelství na všech frontách a absence dramaturga. Režisérka a scénáristka (ano, nazývá se tak) Martina Adamcová, která si kdysi zahrála a svlékala v Nahotě na prodej nebo obou Playgirls, prostě cosi (určitě ze života) hodila na papír, splnila si zřejmě jeden ze svých velkých snů a v kanadských zasněžených parcích a ulicích (asi jediné pozitivum filmu) natočila něco, co prakticky nedává smysl, má to přehrávající a hysterickou Vondráčkovou a množství dalších extrémně hloupých postav. Uff.. ()

Reklama

rigby odpad!

všechny recenze uživatele

Lucii Vondráčkovou mám na rozdíl od jiných moc rád, a tak jsem si říkal, že nový film s ní nemůže být až tak špatný, že jsou to jenom pomluvy těch, co ji nemají rádi. Bohužel bylo to ještě horší. Nepochopil jsem, o co se mělo jednat, proč to bylo natočeno, a co tím autorka chtěla vlastně říct. Navíc všechny postavy se chovali jaksi mimózně, v čele bohužel i s Luckou. O tom úžasném dabingu raději pomlčím. Jediné plus je, že jsem to vydržel až do konce, ale je pravda, že jsem si pak musel vydatně pomáhat lahví Jacka Danielse. Nevím, jestli jsem už někdy viděl horší film, i u těch nejhorších byla vždycky vidět jakási snaha, tady nebylo vidět opravdu vůbec nic. ()

Dave Lister odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že příště dobrovolně podstoupím waterboarding, nebo si nechám přilepit penis k břichu izolepou a budu na záchodě dělat měsíc stojku. Pustil jsem si dvacet minut. Na zhodnocení mi stačilo daleko méně. Chápu, že každý druhý diletant, co si myslí že má prostředky, tak si chce natočit film. Nechápu však proč tím potom musí terorizovat veřejnost a nepouští to svým zfetovaným známým v hodně tmavém sklepě. Je to z toho důvodu, protože i své nejbližší by musel předávkovat morfiem a svázat pevným a tlustým lanem. Je mi také líto filmového materiálu, na který mohlo být natočeno něco smysluplnějšího, třeba instruktáž albánských pěstitelů brukví. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Buďme spravedliví: amerických (a jiných) hovadin na této úrovni projdou ročně v televizích stovky. Lucka je herecky v pořádku, na průměrnou komedii stačí. Hlavní problém je ve scénáři. To si takhle idiot jednoho dne řekne, že legrační storku umí napsat každý idiot, a tak sedne a napíše příběh na jednu stránku A5. Pak zblbne pár kamarádů a známých a sežene prachy na film a sám si ho zrežíruje. No a nakonec se diví, proč se tomu nikdo nesměje. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (4)

  • Vznik filmu podpořil částkou 200 000 kanadských dolarů (cca tři miliony korun) i manžel Lucie Vondráčkové hokejista Tomáš Plekanec, který tou dobou hrál v NHL za celek Montreal Canadiens. (mkali)

Reklama

Reklama