Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zavzpomínejte si na písně, které byly a jsou součástí zlomových okamžiků. Některý hit vás donutí tančit, jiný hit vám připomene napínavé chvíle našich dějin. Zakladatel Akademie populární hudby Martin Hrdinka a tým producentů sestavil unikátní žebříček těch největších kultovních hitů. (TV Nova)

Recenze (25)

DavidAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Doprdele, takovou kravinu jsem už dlouho neviděl ( teda spíš neslyšel, protože jsem byl pouze donucen být v místnosti, kde to bylo puštěné, snažil jsem se nedívat ). Za prvý jako kultovní písničku si představuju fakt něco jinýho, než idiotskou odrhovačku od český hvězdičky, která byla asi tak rok slavná. Za druhý jako zábavu si představuju něco jinýho, než trapný plkání trapnýho Boučka, fakt moc lituju Farnou, že se do tohohle nechala uvrtat ( snažila se sice klesnout mentálně na úroveň ostatních, naštěstí se jí to moc nepodařilo a působila tam jak mimozemšťan ). Za třetí, naprosto nesnáším publikum, jehož standing ovation je vyvoláno pokynem režiséra a ne tím, co se skutečně odehrává. Jsem šťastný, že jsem neskončil s hlavou rozmlácenou o zeď tím, jak jsem se do ní neustále tloukl ve zbožném přání, ať už tenhle trapnej výmaz mozku konečně skončí. Trapný, ubohý, neskutečně debilní pořad. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Chart Show" - ďalšia nesmierne blbá nezábavná relácia. TV Markíza vysiela slovenskú verziu od roku 2014. Teraz to prišlo i do Čiech. O čom to je? No zahráme zopár starých odrhovačiek a budeme okolo nich hlúpo kecať. Popri tom počúvať rádoby vtipné hlášky a príhody trapných pseudo celebrít. Je to doslova neznesiteľné. Furt dokola tie isté odporné ksichty. Česká verzia tejto televíznej shit show je ešte úbohejšia ako ten náš slovenský odpad! ()

Reklama

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

Libor Bouček není moderátor vůbec to neumí, je to trapák. Při pohledu na něj mi je zle. Chová se mluví jako by mu bylo 5 let. Pokud chtěla TV Nova kvalitní pořad s kvalitním moderátorem měla zavolat Ondru Sokolo. To je bavič a pan moderátor. Lituji hosty především Ondru Brzobohatého a Ewu Farnou, protože mají oba IQ a museli poslouchat, tak debilní kecy "Bučka" a smát se vtipům, které si povídají tak děti ve školce. Doufám že to Nova brzo zruší nebo alspoň vymění moderátora. Ono, když to bude moderovat někdo inteligetní kdo dokáže pobavit hned to bude o něčem jiném. Možná by to pak mělo i úspěch, ale takhle se tomu konkrétně já budu vyhýbat. Hodnotím jako odpad! Nic jiného si to nezaslouží.... ()

kiva 

všechny recenze uživatele

Je to špatný, je to špatný, je to.....Slizký a užvaněný Bouček se slovní zásobou desetiletého dítěte, Hrdinka, bože to je sestava. Že je Pokondr v každé kravině, to nepřekvapuje, ale Brzobohatý a Farna? Myslela jsem, že mají lepší vkus. Příšerný a falešný Lunetic, božský Kája...Těch pár ukázek opravdu dobrých písniček to nemohlo zachránit, pokud je 90 minut ze sta trapných, něco je hodně špatně. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názory, že tohle byl ODPAD nejhrubšího zrna. Libor Bouček možná kdysi dávno patřil mezi solidní moderátory, ale poté co mu stoupla sláva do hlavy a snažil se co nejvíce přiblížit Marešovi – přitom jsou to kokoti oba stejní, to s ním šlo z kopce. Jemu to ale evidentně nevadí, pořád je o něj enormní zájem, uvádí nebo moderuje jeden pořad / akci za druhou, cash taky má, takže on si určitě nestěžuje, ale co diváci…Naštěstí už je tomuto hnusu konec… ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama