Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky přichází spravedlnost, tentokrát v mužské podobě soudce Alexandra. A řešit se budou především peníze. Dluhy, exekuce, zpronevěry a podvody. (TV Barrandov)

Recenze (55)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ještě větší katastrofa, než soudkyně Barbara a to už je co říct. Tady už mě bohužel (nebo bohudík) nezaujalo vůbec nic. Velmi chabé herecké výkony a nepříliš přesvědčivý soudce – to má být prdel? Tento projekt se moc nepovedl. Viděl jsem cca 5-6 dílů a jen jeden jediný jsem viděl až do samotného konce. Páč to se fakt nedá toto… ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji ty české verze všech těch policejních a soudních reality show, protože mě baví na tom ty hádky, rvačky, řešení politicko-společenských témat. Pro mě hádky, i ve skutečném životě, jsou pro mě něco jako pro druhé komedie. Tady Soudce Alexandr je víc rozjetý. Soudce je emoční, má expresivní slovník, lidé se víc perou na místě, nejenom hádají, oproti tomu je Soudkyně Barbara víc formální. ()

Reklama

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

"Pane odpůrce, uděluji vám pořádkovou pokutu ve výši deset tisíc korun!!! Můžete se posadit!"...........Ohyzdný televízny výplach simulujúci skutočné súdne prelíčenie, je vytvorený za pomoci ochotníkov a takmer v každom diele sa vyskytujú nejaké arogantné hovädá či afektované čúzy, ktorí by za svoje správanie zaslúžili poriadnu facku po papuli. Pre mňa nepozerateľný odpad! ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý experiment by byl, kdyby vždy, když Saša zahřímá:"Tady jste u soudu!" do sebe divák naklopil panáka, a když uděluje navrhovateli či odpůrci pořádkovou pokutu, tak rovnou dva. Případně by se objem alkoholu úměrně zvyšoval či snižoval v závislosti na výši pořádkové pokuty. Tipuju, že už v půlce náhodného dílu by měl divák slušnou hladinku... ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Můj žebříček guilty pleasure se silně otřásl - Alexandr je proti Barbaře znatelně víc hardcore a je to super! Spousta příšerných nehereckých výkonů, hysterie, afekt, hádky, rvačky, právní nesmysly, bizarní scénáře a často neuhlídané momenty, kdy se situaci posmívají sami herci (mezi nimiž se objevují i pornoherečky) na place. Samozřejmě, většinou se koná ohyzdná nuda, ale výběr nejvypečenějších epizod by kraloval v disciplíně nezáměrných komedií. "Přestaňte tlouct pana odpůrce!" ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě 2019/14 s názvem Kráska a zvířecí doktor v čase 45:28 je naprosto zřetelně vidět, že celý spis, který si právní zástupce odpůrce přebírá od svědka, jsou pouze prázdné papíry. (Petr.Pe.8627)

Reklama

Reklama