Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to překvapivě vtipná a zábavná komedie, která jak ke konci zjistíte, byla opravdu založena na skutečném příběhu a všechno co se tak nějak stalo ve filmu, se stalo i v reálu. A jelikož, to nejsou jenom samé hezké věci, jako duha, poníci, jednorožci a věci mezi tím, tak ty věci, tomuhle filmu dodávají realistický podtón. A jak někteří píšou, může to působit rušivě, ty přechody mezi bláznivou komedii a reálnou skutečností, kdy si je třeba uvědomit, tu hořkost, že vám neni dvanáct a že váš přítel se opravdu vdává. Ale je to čistě individuální věc, takže pro mně to nebylo rušivé, jelikož tyhle věci patří k životu. A všechny ty vtípky, žerty a třeba takový les z prvního Ramba, sou prostě úžasný, neotřelý a mají zásah na bránici. Jeremy Renner, co by Ronin, má doslova nadlické schopnosti, jeho rychlosti a důvtipu, se snad vyrovná jenom to, že nikdy nemine svůj cíl......nikdy !!! Takže za mně příjemné překvapení a nečekaně dobrý vtipný film. ()

kepiash 

všechny recenze uživatele

Příjemná, nenáročná komedie, u které jsem se několikrát od srdce zasmál. Místy byla sice tak nějak typicky po americku přeci jen trochu přehnaná, například scény se Stiflerovou… tedy pardon Hoagieho matkou, byly zbytečné a do kontextu filmu se vůbec nehodily. Na druhou stranu oceňuji, že příběh, a vlastně i samotná hra hlavních hrdinů, má velice pěknou pointu, které v samém závěru porozumí i dosud neporažený šampión Jerry. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To ženy umí vařit, prát, uklízet, nakupovat, zařizovat, rodit, vychovávat, to ženy umí dělat všechny tyhle věci najednou a ještě u toho vypadat sexy. Tak proč teda vůbec existujou chlapi? No, my chlapi jsme tu od toho, abychom celej život něco honili. Auta, motorky, prachy, ego, kašpárka, ženský... Jeden by řekl, že i mlok má větší poslání, ale já osobně to žeru, jak je život jednoduchej. Tenhle film má určitě spoustu chyb a asi nebude ani dokonalej. Je přesně takovej, jaká je klukovská duše každýho chlapa. Ta sranda za všechny průsery, vysvětlování a udobřování rozhodně stojí. (Enšpígle, jestli tě někdy potkám v metru, Máš ji!) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vyhral. Ale za akú cenu?“ Takmer dostal Hulka, skoro nahradil Ethana Hunta, vystriedal Jasona Bournea a na vlastnú päsť vyriešil nechutný prípad v indiánskej rezervácii. A nakoniec si zlomí obe ruky pri nakrúcaní komédie. Určite to bolelo, ale z diváckeho pohľadu je to, hmmm, nuž, vtipné. Rennerov Jerry je poňatý úžasne: takmer až ako božstvo, ku ktorému všetci vzhliadajú. Je to rozkošné. Vôbec, kasting je bravúrny, bavil ma každý. Akčné scény sú miestami dosť super, je tam plno osviežujúcich a nečakaných nápadov a momentov (hádzanie donutov alebo zamýšľanie sa nad tým, prečo sa plávajúca podlaha volá plávajúca, keď nepláva), a, čo je asi najšialenejšie, má to v sebe viac citov, ako mnohé „seriózne“ medziľudské drámy. A hoci som troška frflal, nakoniec som bol asi rád, že sme sa nedozvedeli, ako to dopadlo s Hoagiem (pretože možno nie príliš dobre a to už by do tohto filmu nepatrilo). Palec hore za kopec hlášok („Príliš premýšľate o penisoch.“; „Ahoj Jerry, tá pani ťa obťažuje?“). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to natočilo jako dokument, bylo by to zábavnější a uvěřitelnější. Hlavní postava filmu Jeremy Renner byl v roce 2017 host filmového festivalu v Karlových Varech. Tento herec hrající v akčních filmech ( Mission: Impossible , Avengers aj.) si zde vyzkoušel komedii. Film se v létě 2018 promítal v našich kinech. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Máš ji! je inspirován skutečným příběhem party kamarádů, kteří od dětství po dobu skoro 30 let hráli na babu. A zatímco ve filmu jich hraje 5 a hrají ji v květnu, ve skutečnosti babu hrálo 10 kamarádů v únoru. (CrypzzXD)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama