Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Fr 

všechny recenze uživatele

„CHCEŠ ZSTÁRNOUT, NEBO SI DÁL HRÁT?...“ /// Trhlá komedie, plná přesně takovejch nápadů, který vočekáváte vod světa, kde dospělí lidi celej měsíc hrajou hru pro děti… Ozdobou těhle komedií bejvá Ed Helms, ale tady mu vydatně pomáhá J. Renner, jakožto takovej Chuck Norris hry „na babu“. Ano, vyslechneme spoustu keců o vzájemným kouření pér, ale díky tomu, že je to točený tak nějak akčně, narušujou změť scének jen krátký kecací pasáže. Nenáročná prdel pro lidi každýho věku. Jedinou podmínkou je mít klučičí/holčičí duši. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Hledám způsob, jak si bejt s kámošema blízko. 3.) Thx za titule „7point“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zaženu ho do pasti a dám mu babu do obličeje ... ale v hloubi duše nějak vím, že se to nestane." Tohle je film pro mladé kluky uvězněné v ne až tak mladých tělech. Tedy i pro mě. A já jsem celý film přemýšlel o tom, proč se nějaké podobné šílenosti neúčastním. Asi jsem nebyl ve správný čas na správném místě, ale nejsem zahořklý a s touto partou jsem si to báječně užil. Bavil mě neporazitelný Jerry, paranoidní Sable, zhulený Randy a zejména zuřivá Anna. A já chci hrát na babu, i když to znamená proskakování skly, pády z velkých výšek, rallye s golfovými vozíky, zásahy hasičákem či potrat. Jsem totiž ostražitý, mám brilantní strategii a u závěrečného masakru v nemocnici jsem si skutečně zařval smíchy. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to natočilo jako dokument, bylo by to zábavnější a uvěřitelnější. Hlavní postava filmu Jeremy Renner byl v roce 2017 host filmového festivalu v Karlových Varech. Tento herec hrající v akčních filmech ( Mission: Impossible , Avengers aj.) si zde vyzkoušel komedii. Film se v létě 2018 promítal v našich kinech. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(60%) Poslední dobou mě novodobé komedie moc neberou. Prostě se nedokážu pořádně zasmát. Téhle jsem teda nakonec šanci dal. A výsledek ? Ani pecka, ani katastrofa. Nápad to mělo opravdu výborný, to se musí ocenit. Jen to bylo celé takové nevyrovnané a v poslední třetině to ztrácelo dech a finále bylo takové zvláštní, jinak s tím větší problém nemám. Párkrát jsem se zasmál, bylo to zajímavě natočeno. Sice samé zpomalovačky, ale to mi v tomto žánru nepřekáželo. J.Renner byl skvělý i v téhle úloze. Ostatní herci se chovali sem tam trochu trapně, a to zejména ženské obsazení. Abych dal lepší hodnocení, muselo by to být vtipnější, možná ztřeštěnější a s ještě větší dějovou hloubku. Jinak celkem obstojná, lehce nadprůměrná novodobá komedie, která neurazí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně takové komedie tu poslední roky citelně chybí! A s takovýmhle parádním obsazením, doteď tomu nemůžu uvěřit, tuplem. Jeremy Renner si to neskutečně užívá, ačkoliv je tu ze všech nejméně (ano, je to ten film, kdy si zmrzačil obě ruce) a každá scéna s ním stojí za to. Celkově to není žádný milník ve svém žánru, “pouze” slušně zrežírovaná com-výjimečně-bez-rom se stravitelnou stopáží a vesměs vtipnými gagy. A já chci víc takových alespoň co čtvrt roku! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Máš ji! je inspirován skutečným příběhem party kamarádů, kteří od dětství po dobu skoro 30 let hráli na babu. A zatímco ve filmu jich hraje 5 a hrají ji v květnu, ve skutečnosti babu hrálo 10 kamarádů v únoru. (CrypzzXD)
  • Natáčelo se ve Washingtonu (stát USA). (Varan)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama