Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Místy solidně absurdní, sem tam umělé, občas "cheesy", ale především zábavné, pestré, barevné s prvotřídním soundtrackem (hned dva songy z Gta San Andreas mi udělali radost). Skvělý herci, Hannibal Buress mě bavil se svým matematickým humorem, Renner si svojí roli až ďábelsky užívá a každá postava je něčim zajímavá. Jsou tam i pěkný ženský. Akční scény jsou vysoce kreativní, nejsem fanoušek slow motion - ale tady to šéf Tomsic vychytal a bylo to nápadité. Honičky jsou navíc plné kaskadérských kousků, fyzična a jsou šikovně nasnímané, takže prostě jedným slovem nářez. Překvapilo mě, že je film podle skutečné události. Pokud má "Tag" nějakej problém, tak klasickej komediální amíckej syndrom, kdy se nedaří přirozeně naroubovat emoce a určitou myšlenku, takže tohle opět neladí. Jinak jsem si film ale užil a byla to zábava a to mi ke spokojenosti stačí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po Game Night druhý komediální zářez a úspěch z USA, kde exceluje vynikající Jeremy Renner ( jedna z jeho nejlepších rolí vůbec). Líbí se mi nápad, který je i dle pravdivých událostí, ústřední pětice se povedla a vedle Rennera mě hodně bavil Jake Johnson. Gagů je sice méně než by se dalo čekat, ale zábavný tón si film udržuje celou dobu. Chvála i za skvělé Slow Motiony při "akčnějších" scénách. PS: Strašně přeji Rennerovi svou vlastní akční sérii. 80% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja sa skrátka nemôžem zbaviť dojmu, že takúto sviežu feel-good komédiu sme v kinách už niekoľko rokov nemali. Nie je to taká šialenosť, ktorú prorokovali trailery. Avšak na pomery dnešných komédií, ktoré sa v poslednej dobe objavujú v distribúcii, sa prekvapivo jedná o funkčnú, originálnu, veľmi vtipnú a zábavnú snímku, ktorá sa radí medzi to najlepšie, čo sa nám v tomto žánri za posledné roky urodilo. Po posledných piatich minútach som sa cítil plný pozitívnej energie a dobrej nálady. Nič iné v tomto prípade k šťastiu nepotrebujem. Milým plusom je aj prijateľná dĺžka. Hodina a pol je úplne ideálna. Tag je úžasný pohodový snímok, u ktorého sa divák nasmeje, ale nechýba ani smutná časť. Obsadenie je kvalitné, nechýbajú jedni z najlepších hercov. Celkovo príbeh pôsobí krásnym a vtipným dojmom. Nie je nič lepšie, než zostať navždy vo svojom detstve a tejto skvelej partií sa to podarilo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla typická pohodovka na nedělní odpoledne. Mohl jsem se hodit do klidu, nemusel jsem přetěžovat mozek nadměrným přemýšlením a velmi dobře jsem se bavil. Kromě kvalitní mužské herecké sestavy obsadili tvůrci i Islu Fisher a Annabelle Wallis, čímž mě nemálo potěšili, protože mě má orientace vylučuje z pochodů pod duhovou vlajkou. Postava extrémně soutěživé Anny Malloy patřila k největším kladům filmu, ve kterém naštěstí chyběl odporný patos i pokrytecké moralizování. Potěšilo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Hraješ? Nebo jsi starej?'' ---- Přítel mi kdysi řekl, že holky na rozdíl od kluků si zapomněly hrát někdy v osmi letech, poté co odložily panenky. Čím dál více si uvědomuji, že něco na tom bude...a není to jen má manželka nechápající mé zájmy, mé koníčky, mé světy. Smutné na tom je, že klíč od těch světů často od nás ženy mají, ale nikdy jej nepoužijí, zahodí ho nebo vzteky zadupou do země... Ten klíč je jim nabízen nejen aby pochopily, ale aby jim bylo umožněno také žít trochu jinak. A užít si. Samozřejmě jsou vyjímky. Ale většinou znám jen chlapské party kamarádů, protože ženy takové napříč dekádami let nerozbitné společenství vytvořit nezvládnou. Proto se také sem tam nějaká snaží do nějaké takové party dostat. Ví, že je to úplně jiný level než mezi ženskými. A pokud se kvůli ní ta chlapská nerozpadne, má šanci tam vydržet napořád a být plnohodnotným chlapem .-). Ten námět této komedie mi od začátku přišel výborný a i když se chvilkami zvrtávala do nereálna, přesto si to drželo onu myšlenku. Nestat se vážným páprdou, nekoukat co okolí, ale být svůj se svou partou a navzdory okolí zůstat stále klukem, byť už člověk kroutí druhou polovinu života. Někomu vadil vážnější konec, já si naopak myslím, že tam dobře sednul. Celá ta parta byla typově velmi skvěle zvolena a i když jsem se u toho nezajíkal smíchy, sem tam ve filmu padla zajímavá životní pravda. No a s Annabelle Wallis bych také rád dal dohromady nějaký článek.... Vrhám tedy v moučkovém cukru zhusta obalené donuty ! * * * ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Na začátku filmu zazní, že přátelé hrají na babu 30 let. Ke konci filmu je záběr na titulní stránku The Wall Street Journal, kde je uvedeno, že hrají 23 let. (noelcoward73)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama