Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho necekal a moc jsem samozrejme nedostal. Proste takovej oddechovej film, kde se nic moc nedeje, sem tam se povede nejakej for a obsazeni je banda sympataku, ktery se chovaj jak dementi. Trochu nad prumer to zveda jednak inspirace pravdivejma udalostma, takze vydrzte az do konce filmu a hlavne nahaneci akce ala Sherlock Holmes, ty nemaj chybu. Ale jinak by filmu prospela kratsi delka nebo sviznejsi tempo, pripadne vetsi mnozstvi forku, ale jako oddechovka na jedno skouknuti to ucel plni. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Komédie ma moc nebavia, ale toto bolo dosť dobre. Príbeh, herci, humor, skratka ma to bavilo, fakt pohodová zábava, kde som sa prijemne zasmial, narozdiel od niektorých iných komédii, kde sa treba chytať za hlavu s tých trápnych blbostí. P.S. mal som pocit, že Renner hraje Hawkeya aj tu :). 80% - 4* ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja sa skrátka nemôžem zbaviť dojmu, že takúto sviežu feel-good komédiu sme v kinách už niekoľko rokov nemali. Nie je to taká šialenosť, ktorú prorokovali trailery. Avšak na pomery dnešných komédií, ktoré sa v poslednej dobe objavujú v distribúcii, sa prekvapivo jedná o funkčnú, originálnu, veľmi vtipnú a zábavnú snímku, ktorá sa radí medzi to najlepšie, čo sa nám v tomto žánri za posledné roky urodilo. Po posledných piatich minútach som sa cítil plný pozitívnej energie a dobrej nálady. Nič iné v tomto prípade k šťastiu nepotrebujem. Milým plusom je aj prijateľná dĺžka. Hodina a pol je úplne ideálna. Tag je úžasný pohodový snímok, u ktorého sa divák nasmeje, ale nechýba ani smutná časť. Obsadenie je kvalitné, nechýbajú jedni z najlepších hercov. Celkovo príbeh pôsobí krásnym a vtipným dojmom. Nie je nič lepšie, než zostať navždy vo svojom detstve a tejto skvelej partií sa to podarilo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi hravost, která je protkána příběhem od samého počátku až do konce. "Máš ji" je skutečně komedie pro celou rodinu a věřím, že dokáže pobavit velmi široké spektrum diváků. Po nápadité vstupní myšlence nastupuje však lehce schématické zpracování, které už nepřichází s mnoha dalšími svěžími nápady, či neočekávanými vtípky. V průběhu celé stopáže se těží z geniality hlavní postavy, s kterou je schopen předvídat 10 tahů jeho přátel dopředu a samozřejmě také z jeho fyzičky, za kterou by se nestyděl ani Jackie Chan v nejlepších letech. Celkově jednoznačně palec nahoru za relativně originální a hlavně nestupidní a nelacinou komedii, kterých se v dnešních době už tolik netočí. 7/10 ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Není to čistých 5*, ale nemůžu se zbavit dojmu, že takhle svěží feel-good komedii jsme v kinech už řadu let neměli. Není to taková šílenost, kterou prorokovaly trailery a v rámci možností bych se spokojil i s průměrnou řachadnou. Avšak na poměry dnešních komedií, které se poslední dobou objevují v distribuci, se překvapivě jedná o funkční, originální, velmi vtipný a zábavný snímek, jenž se řadí mezi to nejlepší, co se nám v tomto žánru za poslední roky urodilo. Po posledních pěti minutách jsem se cítil plný pozitivní energie a dobré nálady. Nic jiného v tomto případě ke štěstí nepotřebuji :-) Milým plusem je i přijatelná délka. Hodina a půl je naprosto ideální. 9/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Máš ji! je inspirován skutečným příběhem party kamarádů, kteří od dětství po dobu skoro 30 let hráli na babu. A zatímco ve filmu jich hraje 5 a hrají ji v květnu, ve skutečnosti babu hrálo 10 kamarádů v únoru. (CrypzzXD)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama