Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Isn't It Romantic osloví zejména díky originálnímu námětu, který si dělá srandu z romantických klišé všeho druhu, což se filmu místy celkem dobře daří, občas lehce pokulhává. Rebel Wilson se skvěla hodila do hlavní role ženy, která nevěří na šablonovité příběhy z červené knihovny. Vedle ní mě nejvíce oslovil Brandon Scott Jones ve vedlejší roli Donnyho, který pro změnu parodoval stereotypy o gayích. Nicméně se nemohu zbavit pocitu, že se ze samotného nápadu dalo vytřískat o něco víc. Avšak jako komedie na jedno zhlédnutí film bohatě vystačí a vedle toho nabízí slušný soundtrack se známými songy. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kapku šité horkou jehlou, ale v podstatě nevím proč se na to zlobit. Vlastně vím, mohlo to jít v chytré parodii víc do hloubky a být to více uvolněné. Mám pocit, že natočit to Němci s Tobiasem Mbarekem nebo ta francouzská parta okolo Alibi na klíč tak je to o moc lepší a uvolněnější. Ale bavil jsem se a jak mám na mega tlusté ženy alergii, tak mi Rebel Wilson přišla v pohodě a má i komediální talent. Co nechápu je Priamka Chopra? Nechápu proč jí všude cpou, oproti ostatním indickým kráskám není moc hezká a hrát neumí ani z rychlíku a to ještě komedie a akce, kde se pořád objevuje, že bych Netflix penízky z Indie? 7/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem originálně pojatá romantická komedie, kde hlavní hrdinka skončí ve světě romantických filmů a jede po ní Liam Hemsworth, který by v reálném světě o Rebel Wilson ani okem nezavadil. Wilsonová hraje celkem ok a jako hollywoodská boubelka svou roli plní v pořádku, pár hlášek pobaví a celkově je to fajn oddychovka, která v poslední třetině lehce ubírá z plynu. Lepší průměr. 60% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Děláte si srandu z romantických filmů tím, že ….. natočíte v podstatě romantický film. Ale, hlavní hrdinka je správně oprsklá, její kritika romantických slaďáren přesná, dobře odpozorované scény a vtipy vydařené. Děj je sice jednoduchý a předvídatelný, ale pointa, koho by měl člověk především milovat, je fajn a já bych se pod ni podepsala. SHRNUTÍ: Když se vážně chcete probudit z romantického snu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $31miliónovTržby USA $48,791,187Tržby Celosvetovo $48,791,187Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ako taký úlet fajn, vie si to nájsť tie správne romantické polohy, dosť tomu pomôžu aj chytľavé pesničky. Určite som sa pobavil, na americkú komédiu som čakal ale väčšiu hrôzu ale Rebel Wilson je proste živel, ktorý dokáže svojou nabubralosťou strhnúť. /60%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Během testovacích promítání se herečka a producentka Rebel Wilson v přestrojení vydala mezi publikum. (hansel97)
  • Film se natáčel převážně v New Yorku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama