Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Úvodní třetina měla dobře našlápnuto, skvěle glosovala děj romantických komedií. Bohužel zbytku už nejen že se vytratil nadhled a původní koncept, ale navíc to nebylo ani trochu vtipné a ani nějak zvlášť zábavné. A když pak přitancovali i muzikálová čísla, říkali jste si, o co tady vlastně jde? Můžete natočit romantickou komedii podle jasných pravidel, můžete jí glosovat, můžete být originální, romantičtí, můžete ji parodovat. Ale musíte se rozhodnout, co vlastně chcete. 50% "Možná si tě někdo vezme kvůli zelené kartě." ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Potřebovala jsem oddechovou komedii, u které se pobavím a nemusím u toho přemýšlet. Tohle je přesně ono. Vzhledem k tomu, že nejsem žádný hubeňour, tak jsem ráda za herečky jako je Rebel Wilson, která ukazuje, že i holka krev a mlíko může mít svůj vlastní romantický příběh. Je to jednoduchý příběh, který jsme viděli už několikrát, ale námět je zajímavý a originální za což dávám palec nahoru. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kapku šité horkou jehlou, ale v podstatě nevím proč se na to zlobit. Vlastně vím, mohlo to jít v chytré parodii víc do hloubky a být to více uvolněné. Mám pocit, že natočit to Němci s Tobiasem Mbarekem nebo ta francouzská parta okolo Alibi na klíč tak je to o moc lepší a uvolněnější. Ale bavil jsem se a jak mám na mega tlusté ženy alergii, tak mi Rebel Wilson přišla v pohodě a má i komediální talent. Co nechápu je Priamka Chopra? Nechápu proč jí všude cpou, oproti ostatním indickým kráskám není moc hezká a hrát neumí ani z rychlíku a to ještě komedie a akce, kde se pořád objevuje, že bych Netflix penízky z Indie? 7/10 ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého se rozhodně zasmějete. Rebel Wilson ztvárnila roli architektky, která už má dost toho, jak se všude okolo ní objevuje láska. Jednoho dne její pohár trpělivosti přeteče a dojde k nehodě, kdy Natalie (Rebel Wilson) skončí v nemocnici a probouzí se ve světě, kde je všechno jako z romantického filmu. Jedná se o opravdu povedenou parodii na romantické komedie, u které se člověk bude popadat za břicho. Co jiného čekat od filmu, kde spolu hrají Rebel Wilson a Adam Devine. Ve filmu nechybí ani hvězdy jako Priyanka Chopra či Liam Hemsworth. Herci své role ztvárnili opravdu bravurně a skvěle a proto vřele doporučuji všem, kteří milují satiry a romantické komedie. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel hodně slibný. A pak přišel ten romantickej svět a v něm to už občas drhlo. Ale i tak musím říct, že jsem se fakt pobavila. :-) Sympatická dvojka Rebel Wilson a Adam Devine to všechno táhnou kupředu. A i když to jen nerada přiznávám, tak jsem si moc užila zpívající a taneční čísla. Zvlášť po zadýchání! :D ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Během testovacích promítání se herečka a producentka Rebel Wilson v přestrojení vydala mezi publikum. (hansel97)
  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)

Reklama

Reklama