Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Diskuze

Uživatel Lunaria smazal svůj příspěvek.

Makosnan

Makosnan (hodnocení, recenze)

Tak Gaten se nakonec nekonal, nevím proč, když na instagramu sdílel, že tam bude..

Makosnan

Makosnan (hodnocení, recenze)

Ty překlady jmen jsou fakt na nic (chci být slušný tady). Děsný, otřesný. A jinak v originále má účinkovat i Gaten Matarazzo ze Stranger Things jako jedno z prasat, co vím.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

V českém dabingu se objeví i Adam Lysek aka youtuber Vidrail (360tis. subs ) 

Sice tam měl štěk asi tak jednu větu ale nevadí... 

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Mno, nevím, nevím... Jednička byla parádní komediální podívaná pro všechny věkové kategorie, tady mi ale příjde, že pokračování bude cílit na menší diváky :/

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama