Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

campix 

všechny recenze uživatele

Szymanski a jeho parta si po Wimbledonu vzali na paškál další významnou sportovní událost a to Tour de France, která je pro parodie vděčným tématem, a dle mého názoru se s tím popasovali lépe než v případě Wimbledonu. Některé momenty byly opět sice výrazně za hranou, ale na druhou stranu je tu spousta skvělých situací. Celkově se jedná o hodně povedenou parodii. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu 7 days in hell se nedivím, že se Andymu Sambergovi podařilo přesvědčit HBO, aby zainvestovalo další mockument, tentokrát na téma dopingu cyklistiky. Tour de Pharmacy je opět prošpikované slavnými jmény, která si nebojí utahovat téměř ze všeho, co je ve sportu svaté. Můj dojem je opět spíše průměrný. Ač mám tyto Sambergovini rád a vždy se na ně hodně těším, tak se ve finále nenasměju tak moc, jak před snímkem očekávám. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že Tour de france som (predovšetkým ako teenager) sledoval a sledujem (Ulrichovi som držal palce aby porazil Armstronga asi tak ako našim hokejistomj vo finále v Gotteborgu) , napriek tomu že meno Lancea Armostronga vyslovujem v rozhovoroch ako chodiaci doping, napriek tomu že uťahovanie si zo športu ako takého nemám príliš v láske musím povedať že toto sa vydarilo. Pravdepodobne jedna z najlepších paródií, aké kedy vznikli a paradoxne na športové dokumenty, ale takto to proste je. Neviem či ma najviac pobavil dzepárd alebo cheeter alebo to že korektnosť poslali autori ku dnu na celej čiare aj s feminizmom, rasovými predsudkami alebo všetkým dohromady, toto by nemalo uraziť žiadneho športového fanúšika. Doping tu bol a bude a pozrieť to práve v čase keď Tour de doping opustil náš Touriminátor bolo akousi čerešničkou na torte. Ak satira naozaj vtipne poukáže na to, aká je celá spoločnosť pomýlená je lepšia ešte ako gule trénerky plávanie na americkej strednej škole v Scary Movie...dávno som sa tak dobre nepobavil, aj keď sa našlo niekoľko slabších momentov... ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Nechápu, koho může vzrušovat se několik dní dívat v telce na vychrtlé fretky s onkubačního oddělení, jak si těch několik desítek kilometrů ošoupávají prdel až ke stehnům, pot mají tak zarýsenej, že by to nasytilo půlku africké plantáže, před otevřením a krachem Somalské jídelny. Degradující k závěru, že si ty kostlivci tu duši, usmaží na grilu, jak uzenou pečeňi. No takhle, na orgasmické hekání si radši pustím ženský tenis, nebo taky logicky třeba nějaký sadomaso. Andy si se svým ansáblém vtipálků natočili další (teď už jsem dopředu připravenej, a nenachytám se jak minule) cyklistický mokdocument, či jinak nazývaném jako nějakým umělecko-satirickým ztvárněním přesýpajícího koně se závislosti na uherák. O druhou třídu slabší kous, ale pořád dostačující aspoň k té půli. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Stejně jako předchozí počin "7 Days in Hell", je i Tour De Pharmacy naprosto šílenou a geniální komediální záležitostí, u níž budete po celou délku "řvát" smíchy. Sešlo se zde totiž tolik známých tváří, které se tak sympaticky shazují, že to snad ani nemohlo dopadnout jinak. Začínám být vážně zvědavý do čeho se trio Andy Samberg, Murray Miller a Jake Szymaski pustí příště! ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama