Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

Lamprea 

všechny recenze uživatele

Logika a scénář dostali ve třetí sérii slušně na prdel. Ono to začalo už ve druhý sérii, ale tady to tvůrci dosrali na doraz. Jedinej rozumnej argument proč se na to teda pořád dívat je, že se stále jedná o poměrně vděčný téma (heist prostě lidi baví), což je vzhledem k tomu, co dokázala nabídnout první série velká škoda. Čtvrtou sérii si tedy dám už jen v takovým guilty pleasure módu. Brát vážně už to moc nejde. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem napsal v komentáři k celému seriálu, celá záležitost měla podle mě druhou sezónou skončit, protože třetí řada vypadala jako špatná kopie té první, navíc ji tvůrci doplnili o politický boj a z možná alespoň trochu sympatických lupičů se stala banda vraždících anarchistů. A to ani nezminím, koho nechali tvůrci umřít... ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je evidentní,že u třetí série se scénář "šil horkou jehlou". A to by mi nevadilo,že se recykluje téma prvních 2 sérií,protože odlišnosti,které jsou použity,jsou vymyšlené na výbornou (hlavně střet stát vs zloději) a dokonce se tvůrci pouští na tenký led parodie a vcelku se jim to daří.Jenže,už se nedostavuje to napětí,řada scén působí spíš jako výplň (např. využití šéfa banky) a nebere mně ani ta "revoluční" nálada (inspirace V jako Vendeta?). I tak tu zůstává hra kočky z myší a na tu se stále dá dívat s uspokojením. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Jooj. Tak ako som bol pri druhej sérii už unavený z toho naťahovania, trojka mi svojou údernosťou krásne pasla. Pochopiteľne, ani v tretej sérii sa nevyhneme oddychovým pasážam a idiotizmom (Tokio!), na to sme si však už u našich španielskych čarodejníkoch zvykli. Tretia séria je fantastická jazda. Šikovnou fintou sa nám vrátili všetci hrdinovia, aby nerozohrali bitku, ale doslova vojnu. Kriste, sem so štvrtou sériou! ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TOHO DNE NAPRŠELO NA MADRID 140 MILIONŮ EURO...“ /// Tahle vykutálená parta se vrátila zajímavým stylem. Nový postavy, hodně vztahů (nijak idilickejch) a geniální Profesor, kterej má geniálního protivníka. Jako vždycky mě serou…. třeba špatná matka Nairobi, nebo Tokio…, ale nakonec dokážu svoji nasranost přenýst na tu policejní svini. Je to horší než první a druhá série. Logicky – tenhle plán je nedomyšlenej a místo pohodový (v uvozovkách) jízdy se mi v kapse otevírá „vreckový“ nožík. Navíc selhává i Profesor… TOHLE UŽ NENÍ PŘEPADENÍ. ANI STŘET SE SYSTÉMEM. TOHLE JE VÁLKA! Inu, proč né! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když mě hlavní hrdinové serou. 2.) Kradu a chci se zlepšit. 3.) Thx za titule „Mejsy“ a „Yusek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • V několika scénách 3. a 4. série potápěči v trezoru stěhují zlato síťce s cca 10 ingoty. Taková síťka by však vážila 150–200 kg. Potápěč ve vodě musí mít neutrální vztlak, běžná výbava, použitá hrdiny seriálu, umožňuje kompenzovat zhruba 10 kg zátěže. (eredin)
  • Fretka Sofie, kterou skupina lupičů použije v „plánu Alcatraz“, má stejně jako ostatní zloději jméno města. Sofie je hlavní metropolí Bulharska. (Taninaca)
  • V této epizodě je několikrát zmíněna postava James Bond. (ČSFD)

Reklama

Reklama