Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 SÉRIE - 8/10. : Tak toto bylo něco! Velký důstojný návrat na vrchol, po ukončení jednoho velkého úspěšného příběhu, představí se nám nové famózní postavy např. Palermo - týpek, o kterým jsem věděl, že se mi vryje pod kůži. 3 série je daleko více akčnější, napínavější a nápaditější, má konečně normální a super tempo, sice ano byly pak díly, kdy to bylo doslova unuděný a moc se to neposouvalo, ale i tak každá epizoda vždy něco super nabídla. A dále, myslel jsem si, že si pustím dabing abych se neukousal nudou a ba ne, nejenže sem se labužnicky bavil, ale ještě dostanu suprově nadabovaný seriál se super obsazením! Prostě Wow. Nebylo to k zahození celá série ba naopak, šlo to výborně. Celou sérii jsem dal na jeden zátah byť není tak dlouhá. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série působí na začátku jako derivát těch dvou předchozích. Po vloupačce do Španělské národní banky se ale opět roztáčí kolotoč akce a geniality. Nové postavy okysličí seriál a jede se dál. Palermo sice není Berlín ale i tak je o zábavu postaráno jeho hláškami ostrými jako „Browning“ Závěr série je pak v brutálně strhujícím rytmu. 7/10 ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co otěže přebral Netflix a peníze zavelely znovu otevřít jinak krásně uzavřený příběh, došlo k několika změnám a z mysterózního thrilleru se přešlo do akční popkornové jízdy, kterou už tvůrcům všichni nesežereme. Na scénu se dostávají nové postavy, na které si divák musí zvykat déle než je zdrávo a komplikace mezi aktéry loupeže se místo zajímavých stávají dosti otravnými. Zůstávám kvůli několika pořád výborným částem u 4 hvězd, ale kouzlo seriálového fenoménu současnosti je fuč. [viděno na Netflixu] ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lépe by udělali, kdyby skončili po druhé sérii. Tady je těch "inteligentních" postupů moc i pro NASA. Demence revolučních lupičů silně pokročila a ukazují to i ve svých náhlých logických krocích. A národ jim stále fandí. Tři dny stojí skoro milion Madriďanů před národní bankou a šílí láskou k "jejich" teroristům, policie si nechá nadávat a nechá dav sledovat akci přímo na místě činu. Profesor s vyplašeným ksichtem má vždy na všechno řešení, protože předem promyslel každý zádrhel, od náhlého průjmu po případnou účast na pohřbu, třeba v Ugandě. Neustálé, a chytré, retro vstupy do minulosti, kde je vše perfektně plánováno, už nejsou zajímavé, ale serou. Tady už jsem musel začít posouvat film od půlky série a ke konci i zrychlovat. No a třešničkou na dortu v této třetí podělané sérii je nová inspektorka, která vizuálně působí, že by už měla ležet na porodním sále, ale ona na koblihách a lízátkách předvádí svěží jízdu, lehký humor a levou zadní řídí celou operaci - au, au. ()

Lamprea 

všechny recenze uživatele

Logika a scénář dostali ve třetí sérii slušně na prdel. Ono to začalo už ve druhý sérii, ale tady to tvůrci dosrali na doraz. Jedinej rozumnej argument proč se na to teda pořád dívat je, že se stále jedná o poměrně vděčný téma (heist prostě lidi baví), což je vzhledem k tomu, co dokázala nabídnout první série velká škoda. Čtvrtou sérii si tedy dám už jen v takovým guilty pleasure módu. Brát vážně už to moc nejde. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Fretka Sofie, kterou skupina lupičů použije v „plánu Alcatraz“, má stejně jako ostatní zloději jméno města. Sofie je hlavní metropolí Bulharska. (Taninaca)
  • Poprvé v seriálu se zde v malé roli mnicha objevuje fotbalista Neymar. (Zix.)
  • Scéna v zatopeném trezoru plného zlatých cihel byla jedna z nejnáročnějších. Náročné bylo nejen stavění scény, která se pak musela celá ponořit do vody, ale komplikace způsobily i molitanové zlaté cihly. Ty totiž začaly pod vodou měnit tvar nebo se vyplavovaly na povrch, a tak musel nastoupit tým vizuálních grafiků, který strávil hodiny a hodiny počítačovou úpravou jedné cihly po druhé. (Sebastian777)

Reklama

Reklama