Reklama

Reklama

Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, 2020, 6 h 34 min (Minutáž: 42–61 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

campix 

všechny recenze uživatele

La Casa de Papel ustrnula na mrtvém bodě z třetí série. Nevím čím to je, ale už nedokážu dál ignorovat očividné charakteristiky. Už je to jenom taková španělská telenovela, kde postavy mění svoje nárory a chování každých pět minut. Každý díl nabízí nespočet dějových zvratů a nesmyslných rozhodnutí. Taková španělská horská dráha. Je to napínavé, je to zajímavé, stále se tam něco děje. Na druhou stranu je to prostě pouze akční a napínavá telenovela. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět absolutní vrchol filmařské, režisérské i scénaristické tvorby. Ve 4 řadě sice ubylo na vyjednávání a vychytávkách, za to přibyly emoce i více akce ( Gandia byl super "záporák") a zamrzí padnutí jedné postavy, při které jsme zajisté všichni uronili nejednu slzu. Nervák jak sviňě sjetý za jeden den, kdy srdce skákalo k infarktovému stavu. Number uno napříč celého filmového i seriálového spektra. Kdo neviděl, jakoby nežil. 100% ()

Reklama

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série docela ušla. Těšil jsem se na další. Nastal den s velkým D a já se mohl znovu vrátit do "Banco de Espaňa" pomocí nové série La Casa De Papel. Za celý den jsem jsem zhlédl všech osm dílů. Nelituji toho. Byla to jízda! Od začátku do konce. Jeden zvrat za druhým. Seděl jsem pevně v křesle a ani se nehýbal. Mé oči hleděli na obrazovku s rozlišením FULL HD do té doby něž se zobrazili poslední titulky. (Samozřejmě v této větě přeháním. Došel jsem si asi šestkrát na záchod,snídal jsem jsem cereálie s plnotučným mlékem, poobědval jsem s rodinou, večeřel jsem chleba s máslem se salámem vysočinou a vychutnal si nealkoholické světlé pivo Birell . Spoustu dalších činností jsem vykonal při koukání na toto osmi-dílné pokračování... Přece tady vše nebudu vypisovat....Jste tady přece kvůli něčemu jinému, ne?) Takže. Doporučil bych novou sérii? Ano, rozhodně. P*sr*li do autoři? ***** ne! Vytkl bych něco? Jen to, že to bylo moc krátké a já závislák bych klidně ještě pár hodin koukal. Nemohl bych přestat. Tak možná je dobře, že není více dílů. Zatím... No sami uvidíte na konci. Co se stane. HODNOCENÍ: ,,výborný" ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

La Casa tímto dostala finálně po Papuli a z původně skvělého nápadu a provedení se z toho už bohužel natrvalo stal sladce uslintaný hadr na pozadí permanentně běžícího přitepleného muzikálu. Dementní červení týpci se chovají a komunikují jako postižení jednobuněční kokoti a jejich maximálně iritující vymaštěnost už přesáhla bod snesitelného varu. Globální dav však tleská a $$ proud mlaská (jako koneckonců u každé poctivé telenovely). Myslím že finální hromadná La Patrona pro celý psycho tým by v této fázi byla už více než zasloužená. Ulice a Ordinace však nasadily laťku (v kvalitě i počtu dílů) příliš vysoko, takže něco takového se v blízké budoucnosti asi nechystá. Já se už tedy ale určitě nechystám na další návštěvu zmíněné španělské banky (snad kromě výběru z tamějšího bankomatu). P.S. - z návštěvy Japonska a Tokia teď asi budu mít permanentní psychický blok, protože se mi vždy při tom vybaví ta zdejší korunovaná kráva stejného jména ... Mohla by se prosím rychle přejmenovat na Mogadishu nebo Pchjongjang ... nebo Chánov ? Díky za pochopení ... ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to až ostuda, ale to co jsem u třetí série ještě Netflixu prominul, to u čtvrté už se prostě nedá a tím myslím především celou linku s Gandíou, coby novým záporákem, který je jako chladnokrevný zabiják výborným záporákem, ale to do jakých situací se dostával a to, že ho prostě nezabili je MOC. Jako chápu, je to seriál, ale i seriál má v těchto ohledech nějaké hranice a Netflix mi v tomhle ohledu přijde, že prostě odkoupil to, co bylo momentálně na seriálovém trhu nejžhavější a poté z toho chtěl vytřískat co nejvíc (což je pochopitelné, business je business), ale čtvrtá série na to doplatila jako blázen. Kromě toho přibyla další kvanta absolutních nelogických manévrů a řešení, jak od policie, tak i z Profesorovi strany, která mi opět v předešlých sériích nevadila (resp. jsem to přehlédnul, protože mám seriál osobně velice rád), ale tady ve čtvrté sérii toho je opět MOC. Co potěšilo byla samotná poprava Nairobi (i když její postava patřila k těm oblíbenějším), tak musím uznat, že to vypadalo dobře a slzy ukáply. Poslední díl ve výsledku potěšil, i když o nějaké napravené reputaci se nemůžu vůbec bavit a vše nám uzavře poslední pátá série, na kterou se stále těším, ale očekávání nebudu mít žádná, jednoduše proto, že Netflixu nevěřím. Jsem zvědavý co Sierrová udělá s Professorem. "Tuhle válku vyhrajeme... pro Nairobi." / "Šach mat, ty parchante" 4. série - 80% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)
  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)

Reklama

Reklama