Reklama

Reklama

Earth: Den na zázračné planetě

  • Česko Země - Den na zázračné planetě (více)
Trailer 1
Dokumentární / Rodinný
Velká Británie / Čína, 2017, 95 min

Obsahy(1)

Snímek z produkce BBC Earth Films, tvůrců Zázračné planety (od r. 2006), představuje divákům všech věkových kategorií nezapomenutelné hrdiny: mládě zebry, snažící se překonat rozvodněnou řeku; pandu, která usměrňuje svého hravého potomka; rodinu vorvaňů, s oblibou pospávající ve svislé poloze; lenochoda toužícího po lásce a mnoho dalších. Během jediného dne putujeme spolu se sluncem od nejvyšších hor k těm nejvzdálenějším ostrovům, z hlubin exotické džungle až do labyrintů velkoměst. V každém koutě Země nacházíme fascinující obyvatele, k jejichž dobrodružstvím se díky revoluční technologii dostáváme blíže, než jsme si kdy dokázali představit. (Aerofilms)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (90)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si skoro zasloužil, aby byl bez komentáře, a to přesto že ho četl Robert Redford. Jsou to slova navíc, která stejně nedokážou docenit to, co člověk vidí. Ty záběry jsou nádherné a skutečně místy berou dech. Ale s tím komentářem to najednou ztrácí na tom, jak je to silné a intenzivní samo o sobě. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Vybrala jsem si tenhle film jako své dvoutisícové hodnocení a udělala jsem správně. Earth je skvěle natočený dokument, který si nehraje na extra vzdělávací a můžete se v klidu kochat těmi krásnými záběry přírody a roztomilých živočichů. Nikdy bych neřekla, že jepice dokáže být krásná a přitom zde vidím, že ano. A ani si nevzpomenu, kdy naposledy jsem se natolik nasmála při dokumentu. Viděli jste někdy, jak se perou žirafy? Jestli ne, tak to okamžitě napravte! I příběh chudáka lenochoda.. Stojí to za to. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $81,345Tržby Celosvetovo $12,851,540▐ Tak trochu podraz, lebo je to prevažne výber tých naj záberov z ostatných dokumentov BBC. Časť z nich som videl takže som mal repete ale príjemné! Dá sa na to pozerať stále, sú to úžasné zábery. /90%/ ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Rád bych poděkoval kinu Aero za možnost vidět film s velkým předstihem a za pozvání na předpremiéru :). Měli jsme možnost vidět prvních pár minut v originále a zbytek projekce v dabingu, díky menším technickým komplikacím:). Pro mě osobně, jednoznačně Redford. Zpět k filmu. Sérii Zázračná planeta jsem samozřejmě viděl a považuji ji za vrchol dokumentární tvorby (a také filmy od Davida Attenborougha) a za přírodopisné orgie. I tento snímek není výjimkou, krásné scenérie, podmanivá hudba, různorodost, barevnost, sranda, pecka film pro celou rodinu (spíše pro ty menší). Dokument o tom jak bychom si naší planetky měli vážit a jak je krásná. [Bio Oko] ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Pekný relaxačný film, ktorý nemá príliš rýchle tempo. Je to výber toho najlepšieho z Planéty Zem, takže je to všehochuť bez konkrétnej témy. Problém som mal len s tým, že som už všetky scény videl v iných epizódach a bolo to ako vedieť vopred rozuzlenie kriminálky. Ale rád som videl, že svetielkujúce huby sú skutočné a nie sú len v Avatarovi. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrci natočili přes 60TB dat (přes 12 765 DVD). Ty se „sestříhali“ do současného filmu za 3 roky. (Will_X)
  • Při natáčení se nikdy nestalo, že by jakékoliv zvíře na štáb zaútočilo. (Will_X)

Reklama

Reklama