Reklama

Reklama

Malé lásky

(pořad)
  • Slovensko Malé lásky
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2017, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V televizní sérii Malé lásky mohou diváci zblízka pohlédnout na intimní okamžiky padesáti nastávajících matek, jejich strach, bolest i radost. Poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním. Prožijí zlomové okamžiky, jež zůstávají pouze v rodinných albech, a nahlédnou za dveře, za nimiž přichází dítě na svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (81)

montenegro 

všechny recenze uživatele

Děs do čeho lidi pro peníze vlezou /pravda, zase jde o podobnou sortu jako ve výměně manželek a spol./, ale viděla jsem 2 díly a v každém hláška na odrovnání: 1. borka v bolestech a komentář: "já na to seru, já jdu pryč" 2. otec odmítl doprovodit partnerku k porodu v nemocnici v Plzni se slovy: "tam nejedu, protože nás /Spartu/ připravili o titul" :-) :-) :-) ()

Reklama

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi nevkusné. Čekám až TV nova nasadí kamery (rovnou skryté, to bude ještě více cool) na veřejný záchod a budeme koukat jak lidé vykonávají svojí potřebu. Viděl jsem to hodně zběžně ale dostala mě kráva, která nechtěla manžela u porodu, ale že jí zabírá několik kamer a pak se to bude vysílat v TV jí už jaksi nevidělo. Pro mě fakt příšerné, chápu že pro mnoho lidí je narození dítěte krásné, na druhou stranu nemusí to dávat (hlavně před 22.00) v televizi.. Docela mě překvapuje tak vysoké hodnocení, čekal jsem že tu bude spíše černé číslo.. 10% ()

Emma214 odpad!

všechny recenze uživatele

Budou tam i případy, kdy na rodičku sestry řvou, protože pořádně netlačí a dítě nemohou dostat ven a když tak již přidušené, a tím pádem s eventuálními zdravotními následky? Kamery u porodu, kdy záleží na každé minutě a jde doslova o život budoucí matky i dítěte? Neuvěřitelné. Každá matka, která rodila, ví, že je to velmi silný zážitek ale NESDĚLITELNÝ. Co bude příště, kamery u umírajících? Budeme plakat při posledním výdechu např. mladého chlapce co havaroval na motorce, nebo umírání onkologického pacienta? Budeme sledovat on line hroutící se matku, když rakev spouští do hrobu a v ní je její syn? Jak vidno v zajmu sledovanosti televize nezná hranice. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, ale jinak otřesné neempatické reakce okolí, že byla hodně slyšet. A ten namachrovanej dokturek Denis. Bych jim do těla pustila ty bolesti, co žena musí zažívat u porodu. Pak by kecy nebo otřesné chování neměly. Jinak musím moc pochválit úžasného tatínka, jak se mu narodil Dominik. Myslím, že se jmenoval Josef. Na porodním sále se ukáže, jak manželství a vztahy fungují. Zatím nejfunkčnější pár a nejhezčí vztah Lukáš a Jana. Takhle má vypadat podpora od chlapa, který je životní oporou! Další funkční manželství Kateřina a Karel, jak se jim narodila pátá holčička. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo nepřetržitě dva měsíce. Natáčelo se ve Fakultní nemocnici v Plzni na 35 kamer rozmístěných po celé nemocnici a celkem bylo pořízeno 2250 hodin materiálu. (M.B)
  • Nejdelší porod zaznamenaný v pořadu trval 24 hodin, nejkratší 45 minut. (M.B)

Reklama

Reklama