Reklama

Reklama

Malé lásky

(pořad)
  • Slovensko Malé lásky
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2017, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V televizní sérii Malé lásky mohou diváci zblízka pohlédnout na intimní okamžiky padesáti nastávajících matek, jejich strach, bolest i radost. Poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním. Prožijí zlomové okamžiky, jež zůstávají pouze v rodinných albech, a nahlédnou za dveře, za nimiž přichází dítě na svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (81)

Khalia

všechny recenze uživatele

Odpad dávám porodnickým praktikám jdoucím úplně mimo doporučení WHO a často i mimo zákon. Odpad dávám tomu, že se takové praktiky poté jeví jako "normální". Odpad dávám tomu, že se z nejintimnější chvíle v životě stává reality show. Jedna hvězdička za to, že jsou na TV Nova i daleko horší výplody. Nelíbí se mi, že je to na pokračování, bohatě by stačil jeden díl jako "dojemná" ukázka toho, jak to u nás (bohužel) chodí. ()

Emma214 odpad!

všechny recenze uživatele

Budou tam i případy, kdy na rodičku sestry řvou, protože pořádně netlačí a dítě nemohou dostat ven a když tak již přidušené, a tím pádem s eventuálními zdravotními následky? Kamery u porodu, kdy záleží na každé minutě a jde doslova o život budoucí matky i dítěte? Neuvěřitelné. Každá matka, která rodila, ví, že je to velmi silný zážitek ale NESDĚLITELNÝ. Co bude příště, kamery u umírajících? Budeme plakat při posledním výdechu např. mladého chlapce co havaroval na motorce, nebo umírání onkologického pacienta? Budeme sledovat on line hroutící se matku, když rakev spouští do hrobu a v ní je její syn? Jak vidno v zajmu sledovanosti televize nezná hranice. ()

Reklama

herr_carter

všechny recenze uživatele

Asi je to záměr naší komerční oblíbené tv, že za sebou servíruje dva pořady, kde hlavní role zastanou většinou sociálně slabší, až asociální občané. Na normální lidi by se totiž nikdo nekoukal, takže musí být mix analfabetních a nějakým způsobem degenerovaných jedinců, kteří tu soupeří o přízeň senzacechtivých televizních diváků a pro honorář si nechají sáhnout až hluboko do svého soukromí...........cirkus, akorát s lidmi místo zvířat......... ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Cože, do píči? 46%? Watafak? Tady se hodnotící uživatelé kurevsky sekli! Když jsem si Malé lásky vyhledával, moje očekávání nepřevyšovaly 25%. Ja bych snesl třeba nějakou dokumentární minisérii týkající se rození dětí a všech aktérů, přeci jenom se jedná o okamžiky, které se týkají nás všech, nicméně když se podíváme na to, že TV Hovna jsou schopni z takto, a teď si zahraju na světce, vzácné a krásné chvíle pro každou rodinu udělat reality show, tak bych se z toho posral. Představte si, že se po X letech podíváte na záznam pořadu a zjistíte, jak vás matka před televiznm štábem vyprděla na svět za přihlížení statisíců diváků. Taky by mě zajímalo, na základě kterého klíče jsou vybrány rodící matky s jejich samci? Že by klíčový parametr byla debilita a sekundární alkoholismus / exekuce / debilita na druhou? Jak se může matka nechat točit během porodu a ještě se svěřovat s rodinnými problémy aka "nooo, on mě Franta podvedl" nebo "no on Lojza je taková horká hlava (seděl v kriminále)"? Že by v tom hrály roli cinkrlátka? A co jsou zač diváci? Proč tenhle naprosto zkurvenej odpad někdo hltá? Nahlížet někomu skrz trapnej koncept reality show do soukromí, to je fakt v píči - gratuluji, vám, voličům SPD. Já jsem schopnej pochopit cokoliv, ale z tohohle jsem si fakt málem nachcal do trenek. Morální dno všech zůčastněných. Příště navrhuju udělat reality show na téma "Sraní". Ukážu u toho jak si správně utřít prdel a během toho se svěřím, co mě aktuálně trápí. Dodatek: pokračuji v empirickém pozorování Malých lásek, během pěti minut se jeden týpek přiznal, že rok seděl a druhej se stihnul pohádat se svoji matkou přes telefon, následně si objednal pizzu ("místo papriky bych si dal žampiony" váźně pronesl před plzeňskou porodnicí tlustej kokot) a tu konzumoval při pohledu na kontrakce svojí přítelkyně. Do prdele, vždyť tam ani o ty děti nejde. Zkurvený rádoby emotivní osudy naprostejch kokotů, vo to jde. ()

zameckapani odpad!

všechny recenze uživatele

Pardon, jo, ale CO TO DO PRDELE JE? Vymyslel toto skutečně člověk, nebo je to první výtvor umělé inteligence, ještě z dob, kdy nebyla představena běžným lidem? Já osobně se hlásím rukama i nohama k možnosti s číslíčkem 2… Pořad si hraje na láskyplný, krásný a šťastlivý, i když se do něj všichni hlásí jenom proto, že za to dostanou zaplaceno. Nevěřím, že nějaká osoba by vážně chtěla, aby její modrý sotva narozený děcko, její uřvanej obličej při tlačení toho dítěte nebo manža či příťa při rádoby dojímání se, bylo prezentováno celýmu národu v televizi v skoro hlavním vysílacím čase. A jestli jo, skočte si v tý fakultce nejen do porodnice, ale i na psychiatrii, protože toto dle mého přesvědčení není běžné uvažování a jedná se o něco jako “chronický oversharing”… Matky všeho věku si před kamerou vylívají srdce, aby obhájily to, že mají caparta buď v osmnácti, nebo osmačtyřiceti. Chápu, je to pořad z Novy, je to pořad pro osamělé ženy, matky s frustrací vůči svým ratolestem, ženy co potratily a bla bla bla… Ale to jenom poukazuje na to, že je to podprůměrná joudovina, která kdyby se přestala vysílat a smazala z povrchu zemského, nic by se nestalo. V obsahu je napsáno, že diváci prožijí intimní okamžiky nastávajících matek, které běžně zůstávají jen v rodinných albech. A tak by to i mělo zůstat. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo nepřetržitě dva měsíce. Natáčelo se ve Fakultní nemocnici v Plzni na 35 kamer rozmístěných po celé nemocnici a celkem bylo pořízeno 2250 hodin materiálu. (M.B)
  • Nejdelší porod zaznamenaný v pořadu trval 24 hodin, nejkratší 45 minut. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno