Reklama

Reklama

Coconut Hero

Trailer

Obsahy(1)

Uprostřed Nowheresville žije 16letý Mike (Alex Ozerov), který chce pryč ze svého mizerného života – a to natrvalo! Svůj čas tráví vymýšlením způsobů, jak se zařídit, a smrtelný mozkový nádor v jeho hlavě považuje za dar z nebes. To se mění, když potká dívku a poprvé se zamiluje – aniž by vůbec věděl, co láska je. (DelimanCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

curil

všechny recenze uživatele

Mike Tyson je jméno šestnáctiletého mladíka (s boxerem stejného jména nemá nic společného), který má neustále myšlenky na smrt. Pozor! SPOILER (malinký): Zvolí smrt puškou, ale je nabitá slepými náboji. Pro něho "naštěstí" se při ošetření u lékaře dozví, že má smrtelný nádor na mozku. Začne plánovat, zakoupí rakev, připraví obřad a sepíše nekrolog do novin. Ovšem nepočítá s tím, že se zamiluje do krásné Mirandy. ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Příběh kluka, který se střelil do hlavy a přežil. Snad trochu road movie jeho vlastním životem, těmi pár měsíci, během nichž se potácí mezi labilní mámou, doktory, terapeutem, tak trochu pozdě přítomným tátou a první skoro láskou... "Road movie" někde mezi smrtí a životem. ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama