Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Hned od počátku jsem si říkal, že to bude zase strašný prů..r. Nebyl. Nicméně například hned začátek mi přišel nesmyslný. Aby se partička dostala do opuštěné továrny a tam si tančili. U nás na Moravě jsou všechny hlídané, oplocené a hlavně pod kamerami. Ale třeba to v Praze mají jinak. I další část - zákulisí talentovaných soutěží. Panebože, větší klišé fakt nemohli vymyslet. Všechny ty zápletky jsou tak klasické až už jsou naprosto očekávané. Jako s tím bulvárem. Stejné klišé je pak setkání před věznicí. Matka vychází, nečeká dceru a ona zrovna přijde, k tomu hudba. Americký velkofilm hadra. Alespoň ty taneční čísla jsou vcelku oku lahodící. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Andrea Sedláčková sa v 50-ke definitívne zbláznila. Alebo je možné, že ju niekto v "backstagei" vydieral a musela tento film nakrútiť. Backstage pôsobí dojmom, že jeho pôvodný zostrih trvá minimálne tri hodiny, kde by udalosti dávali asi nejaký zmysel. Tu bohužiaľ nič na nič nenaväzuje, v jednej scéne je nastolený konflikt a v ďalšej v rámci tejto minizápletky sa o pár minút zázračne vyrieši. A niečo sa nevyrieši vôbec. No a takýchto minizápletiek je tu väčšie než malé množstvo. Tanečky sú fajn, takže tu je čo oceniť, z čoho mi však vychádza, že mládež odviedla oveľa lepšiu prácu, než skúsení tvorcovia na ostatných postoch. Upozorňujem na Fukovu hlášku v recenzii, kde sa zamýšľa nad tým, že skupina West Coast Crew pochádza zo slovenského mesta, ktoré nie je na západe, ani sa nenachádza na pobreží... ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Filmu by prospělo kdyby měl minimálně o 20 minut delší jelikož y se tam mohly pořešit některé věci co se zde jen načrtnou nicméně jinak nemám moc co vytknout. Hudba je hodně povedená a i taneční čísla. Naopak některé dialogy váznou i scénář vázne (pokud jsem to pochopil dobře vítěze určí porota takže k čemu je těm lidem hlasovat, aby se někdo dostal do finále, když ve finále to je stejně jedno a záleží na hlasech 3 lidí, kteří navíc mají pokyn odjinud). Dále pak si myslím, že větší senzace než to, že jakýsi chlápek spí s jinou ženskou by bylo to, že někdo jiný mluví a dělá, že ne. Jinak ta postava je tam úplně zbytečná a kdyby tam nebyla nic se nestane. 60 procent za film 20 přihazuji za to, že je to z českých filmů nadprůměr. P.s, některé věci, které jsou zde nedořešené 1. na začátku vyhrají ten battle jen díky tomu, že se jich soupeř dotkl což moc o jejich talentu nevypovídá 2. skupina, která vypadne v 1 kole té soutěže se dostane díky divoké kartě až do finále (do té doby o nich nikdo neslyší) a nikoho to nepřekvapuje? 3. při reportážích o účastnících soutěže řeknou 2 romové, že nedělají a pobírají sociální dávky a vyhovuje jim to a pak se diví, že to proti nim použijí, když to sami o sobě řekli v televizi to samé ta holka s tím děcákem sama se tím pochlubí a pak se diví, že to někdo ví 4. pokud jsou teda ty kamery a kameramani všude jak to, že nepoznají , že nějaký maník mluví a předstírá, že ne zvláště, když to minimálně ve 2 scénách dělá na veřejném místě s velkým výskytem lidí 5. pokud ji ten samý maník chtěl sbalit a pak se to prokecalo proč byl z toho špatný a ožral se místo toho, aby se ji pokusil získat hlavně, že celou dobu valil sračky jak ji miluje. 6 kde braly ty kostýmy, když sami říkaly, že nemají prachy a jediný co měl prachatého otce od něj nedostal ani vindru 7. ´´ náročnou,, choreografii co se učí týden se naučí jeden maník pouze za několik dnů 8. na co tam potřebují jakéhosi choreografa ještě navíc homosexuála s botama v podpatcích , když si doteď choreografii dělaly sami ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zvykol som si, že sú na tejto databáze aj hudobné videoklipy, no nemuseli by trvať až hodinu a pol ako tento. Zase tragédia na jednu hviezdu to nebola, dalo sa pozerať na tančeky, na Mary, aj na dialógy skutočných hercov, ktorí sa sporadicky objavovali. Slabinou je scenár, ktorý je kompiláciou amerických tanečných filmov s reáliami Prahy a Svitu. Keď si naviac uvedomím, koľko to dalo práce aj od tanečníkov, nemôžem ísť pod dve hviezdy. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Učebnicová ukázka tvůrčího amatérismu. Tento film se zpočátku snaží a prvních 15 minut se dá uvažovat v milosrdné toleranci i o čtyř hvězdičkovém CZ dance hip hop crew movie, pak to ale režisérka zmatlá do kýče a diletantství na nejnižší úrovni filmového řemesla. Inu Diskopříběhu 21. století se nedočkáme. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se také na známé železniční stanici ve Svitu a pak nejčstěji v pražském PaKULu (Palác Kultury na Vyšehradě). (ČSFD)
  • Ben Cristovao ve filmu hraje porotce, kterého si po dotočení zkusil doopravdy v SuperStar 2018 (od r. 2018) (Duoscop)

Reklama

Reklama