Reklama

Reklama

Rozbitý robot Ron

  • USA Ron's Gone Wrong (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný snímek Rozbitý robot Ron vypráví příběh trochu osamělého dvanáctiletého sedmáka Barneyho a Rona, jeho nového chodícího, mluvícího a zcela digitálního přítele, který má být, alespoň podle reklamy, „nejlepší kamarád robot“. Avšak roztomilý robot Ron není úplně v pořádku a zdá se, že je rozbitý. Na pozadí doby svázané sociálními sítěmi a prodchnuté digitálními vztahy chlapec a robot prožívají nevšední a laskavé dobrodružství, během kterého zjišťují, že pravé přátelství netkví v dokonalosti. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (81)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jako zapřísáhlý nepřítel sdílení na sociálních sítích (s výjimkou čsfd) jsem byl po několika úvodních minutách zralý na ránu z milosti. Zmobilizoval jsem však veškerou svou vůli, odstranil jsem ze svého dosahu všechny ostré předměty a sledoval jsem utopický boj jednotlivce s facebookoidním korporátem. Příliš jsem ale nepobral, proč tento animák vznikl, protože jeho poselství nebude brát téměř nikdo vážně a tvůrci si toho museli být vědomi. Kdyby totiž většina lidí odložila své chytré telefony, neuměla by si následně na záchodě ani utřít zadek, protože by neměla přístup k patřičné aplikaci. Takže celá záležitost sice byla místy vtipná, byla ale taky dost patetická, předvídatelná a vygenerovala morální poučení, které vlastně nebude nikoho zajímat. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejpříjemnějších animovaných překvapení posledních let. To je Rozbitý robot Ron, kterého trestuhodně studio Disney pohřbilo, protože ho dali do výroby staří pohlaváři 20 century studia Fox, ještě než ho Disney koupil. Nedivím se že ho zazdili, protože je minimálně o třídu lepší, než to co poslední roky prezentovalo studio Pixar či Disney animation. Příběh o přátelství a moderních technologií má vše, co si přejete od moderního animáku mít. Zábavu, emoce a fungující příběh skrze skvěle napsané hlavní hrdiny. Pokud jste film neviděli, rozhodně máte mé velké doporučení jej zhlédnout. Velký palec nahoru. 85% ()

Reklama

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Áno, ďalší animák podľa šablóny, kde viete jednotlivé story beats predpovedať skoro na minútu presne. Ale je naozaj roztomilý, a aj keď komentuje svet sociálnych sietí príliš na prvú dobrú, hodnotu priateľstva budovaného na skutočných zážitkoch a konfliktoch to detskému divákovi predáva skvele. Náš syn (4 r.) si počvachtal! ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Když už chcete točit film podle zaběhnuté šablony, musíte zajistit, aby byl zábavný. A to se tady naštěstí podařilo. Ron je hlavně ve své první polovině přehlídkou povedených vtipů, které budou slavit úspěch zejména u generace, která se zděšením (či zaujetím = hranice se někdy nedají moc jasně rozeznat) sleduje dění a trendy na současných sociálních sítích. Nejsem si úplně jistý, jak film bude působit na "neznalé" publikum 40 až 50 let plus, ale já jsem se královsky bavil. Konec už je možná zbytečně roztahaný, ale tenhle animák by si zasloužil mnohem více pozornosti. Necelý měsíc po premiéře je 99 hodnocení opravdu bída. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba 80 minut je to parádní animák o klukovi co má rozbitého robota co je jiný a dělá věc jinak , aby se to v zbývajícím čase totálně posralo dala se tam scéna jako by z Mission Impossible, která je tupá a trapná a ani konec se nepodařil navíc tam musely narvat ty sračky z MeToo . Navíc z chlápka co jich zde chtěl zachránit udělaly záporáka  což nedává smysl vzhledem ke scéně v lese z bývalého šéfa udělaly debila, který ničemu nerozumí pak jim ho asi bylo líto tak ho obrátily k dobru. Kdyby to končilo tou záchranou z lesa s tím, že jich to donutilo ke změně šel bych i na 4 hvězdy minimálně  takhle hvězda bohužel dolů a mírně nadprůměrný animák. Jinak konec mě připomněl Velkou šestku a scéna v tom cloudu zase Raubíře Ralfa a internet. Jinak jak ten kluk tak ta holka  za celý film nic pozitivního nepředvedou ta holka se změní jen díky tomu, že si z ní udělají srandu na internetu přičemž se to dalo klidně zpravit mohla to označit za fake nebo stačilo říct, že je to hrané nebo fotomontáž  a pomůže mu jen tím, že zamlčí kde je a ten kluk mu nepomohl vůbec a změnil se jen díky tomu , že ho nikdo nesledoval na profilu  což je blbost jelikož i kdejaká sračka má minimálně jednoho sledujícího. 60 procent ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Debutový počin štúdia Locksmith Animation. (belinko)
  • Filip Vlastník, dabér hlavní postavy Barneyho v českém znění, uvedl: „Pro mě to bylo jiný, protože ten Barney, ta hlavní postava, tak on má astma, takže vždycky, když třeba dlouho běhal nebo se smál, tak sýpal.“ (Vitox)

Reklama

Reklama