Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když v odlehlé části Ruska zaujme mobilní odpalovací rampa s raketou SS-50 palebné postavení, rozhodne americká vláda vyslat na místo tým špičkových agentů, kteří by ji zneškodnili. Je rozhodnuto vyslat současně dva agenty, zcela postradatelné a nic netušící, kteří mají upoutat pozornost sovětské kontrarozvědky. Vybráni jsou poněkud roztržitý šifrant Austin Milbarger a sebevědomý Emmett Fitz-Hume, kteří se dokázali ztrapnit už během kvalifikačních testů. V domnění, že uspěli a jsou na prahu úžasné kariéry, podrobí se náročnému výcviku. Nakonec jsou shozeni na území Afghánistánu, kde okamžitě padnou do rukou ruských agentů. Bystrý a vzdělaný Austin odhalí léčku a oběma se podaří uprchnout, ovšem jen proto, aby padli do rukou afghánských mudžáhidů. Během dalších bláznivých dobrodružství zjistí, jaký byl vlastně jejich úkol, ale navíc se po smrti jednoho z agentů nečekaně stanou jedinou nadějí na záchranu světa... (TV Nova)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak já mám nějakej jinej smysl pro humor, ale když jsem se po půlhodině sledování ani jednou nezasmál, vypnul jsem to. Bejval bych dal odpad, ale protože jsem viděl dabovanou verzi, dávám hvězdy dvě. To bude přesně rozdíl mezi originálem a tou sračkou, kterou z toho hovada v nějakým českým dabingovým pornostudiu v umatlaný ložnici vyrobili. Bohužel tam nebyly závěrečný titulky, tak ani nevím, který prase, jinak to říct fakt nejde, je pod tímhle podepsaný.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Pre mna najlepsia komedia Chaveho Chasea aj Dana Aykroyda. Taketo filmy sa uz netocia a je to skoda.

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Kracken: Frank Oz hraje na začátku instruktora při testech.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Jedna za najlepších amerických komédií v 90. rokoch !!! A umňa v top 10 filmov ;-))) super gagy a Chevyho Chase a Dana Aykroyda... škoda, že už sú dnes neni takí dobrí herci ako kedysi...

na příspěvěk reagoval Martin741

Kracken

Kracken (hodnocení, recenze)

Skvělá komedie, jenom nechápu kde se ve filmu měli podle obsazení, objevit jména jako Sam Raimi, B.B. King, Frank Oz, Joel Cohen. Terryho Gilliama jsem jako chirurga v Pakistánu poznal...jo a taky Boba Hopea ve stanu :)

Reklama

Reklama