Reklama

Reklama

Ruská vojenská technika

(seriál)
  • Rusko Target Range
všechny plakáty
Rusko, 2013, 68x26 min

Obsahy(1)

Poznejte jednotlivé složky ruské armády, její výstroj a výzbroj, způsob, jakým se staví pontonový most, či jak funguje letadlová loď... Seznamte se s moderními vojenskými vynálezy, pokročilými bojovými strategiemi, novými typy zbraní a hypermoderní výzbrojí, kterou používá jedině ruská armáda. Veřejnost se o nich dozvídá jenom málo. Ale inovace vyvíjené ruským zbrojním průmyslem mají tak neomezený potenciál, že vás ohromí. Připravte se na návštěvu skutečné střelnice, kde se testuje nová vojenská technika a kde to všechno uvidíte na vlastní oči. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Harv 

všechny recenze uživatele

Takový ten typický macho seriál co si točí rusové, amící, frantíci, angláni. Ukážou jak skvělé mají zbraně, ale o skutečné bojové hodnotě se toho moc nedozvíme. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Další z řady propagandistických rádoby dokumentárních seriálů, kterými válečné mocnosti, v tomto případě Rusové, ukazují, jak úžasná je technika v jejich armádě. Zapálený moderátor bez špetky nadhledu a odstupu téměř fanaticky vyzdvihuje sovětský šrot do nebes. Občas se i dozvíte něco zajímavého, ale jen za cenu toho, že přetrpíte tu horu žvástů, trapných chvilek a zinscenovaných bojových scén, když například neohrožený "Ivan" osedlá BVPéčko a naturalisticky naznačí celému světu, že levnému nábytku IKEA odzvonilo a proti takovému stroji nemá žádnou šanci. Lidem, kteří se skutečně zajímají o vojenskou techniku, bych tento "dokument" rozhodně nedoporučil, ale protože takových moc není, zvláště o ruské technice, asi jim nic jiného nezbude. Já se tomuto kýčovitému paskvilu do budoucna rád vyhnu. 15% ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Každá liška si chválí svůj ocas , ale tento seriál je nicméně zajímavý a divák se dozví i lecos nového, takže zaplať pánbůh za takové to snímky!!!! ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Zajímavá přehlídka ruských Ivanů (podle vizáže je min.polovina z nich posílena vodkou) a jejich nadupaných vozidel i zkušeností. Jen nevím, proč něco takového musí cpát Prima Zoom do svého vysílání. To už rovnou může vysílat severokorejskou vojenskou propagandu :) ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Super seriál o ruské armádě, který ukazuje jednotlivé zbraně, výzbroj, techniku a mužstvo ;) Natočeno bez keců či zkreslování... Od minulosti po budoucnost. Prostě pro každého má rád zbraně, armádu či techniku prostě pohodové koukání, které je navíc kvalitně natočené :P 5 hvězd a 100% ()

ludvik2 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s Harvem, zajimavy je brekot nekterych nad ruskou propagandou, zbytek sveta dela taky propagandu, tak nebrecte nad stylem prezentace ruska :-) ()

Reklama

Reklama