Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (293)

verbal 

všechny recenze uživatele

Kde nic není, ani žid nebere! Sračka s láskou alias Long shit je jen další umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina, navíc poháněná strašlivým nesmyslem pro tumor neuvěřitelně slizkého a toporného fekálního trapáka Vředa Rogena. A tak ten ubohý sterilní zmar nepatrně vytahuje ze žumpy jen Theronovic Karlík, i v požehnaném věku stále ultimativní rozhýbavačka ztuhlých zápěstí a prvotřídní speleologické lákadlo, čili se otrávený až znechucený divák může na chvíli zabavit alespoň přemítáním, jak by asi vypadala nahá na čtyřech čelem k pelesti. Opravdu nechápu, proč plýtvá talentem a seksuálním apelováním v takových žumpoidních svinstvech, kazí si imič po boku odporné a trapné židoobludy a raději nevezme něco vkusnějšího, esteticky přívětivějšího a scénáristicky nápaditějšího, třeba pro Hustlera. Satanžel mají yntelechtuálně založené hospodyňky pořád hromady žehlení a hormonálně destabilizovaní bukvolidé spousty chlupů k depilovaní, takže se tu vyskytuje mnoho slaboduchých smíšků, co budou tyhle tupé a nezáživné šablonovité slátaniny v jednom kuse hystericky nadhodnocovat. No a Vy ostatní, co jste stále schopni rozeznat vkusnou a vtipnou romantickou kokotmédii od prosťáčkovských homopičidžemů si raději pusťte třeba Zelený svět. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Blíží se James Steward. Je asi tři metry daleko. Jeho penis je dva a půl metru daleko." Mě to bavilo, ale romantický komedii bez jiskření přece jen něco chybí. Dovedl jsem si představit seriózní ministryni Charlottu a nepříliš seriózního novináře Freda jako dobrý kámoše. Skvělý kámoše, se kterejma je sranda, ale oni chtěli víc. Tak fajn, já jim do toho kecat nebudu, ale Fred je zábavnější, když si ho honí sám. Takže se přiznávám, že ministryně na extázi, vyjednávající propuštění pilota s nějakým usámovským režimem, mě fakt rozesmála, slovní přestřelky trefovaly do živýho a úsměv kanadskýho premiéra mě bude pár nocí děsit ze sna. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Charlize to s Rogenem moc sluší. :-D Výborná feel good komedie narvaná odkazy a typickými huličskými fórky. S šablonovitostí se v tomhle žánru už tak nějak počítá. Jenže ono to i něčem je. Ať už jde o enviromentální poselství, silné ženy ve vedení, neonacisty nebo politickou korupci Rogen přichází vždy s minimálně jedním dobrým vtipem, který rozběhne diskuzi u piva. Pretty Woman s Cumguyem místo šlapky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Napísal drsné články.“ – „Nie. Odhalil drsné veci.“ Najnepravdepodobnejší pár vytvoril najlepší pár roka. Odzbrojujúci a neodolateľný Rogen, skvelá Theron a plno výrazných scén. Čím som starší, tým mi takéto scenáre pripadajú neuveriteľnejšie a naivnejšie, ale čosi vo mne chce veriť, že by niečo takéto za určitých okolností bolo možné. Poteší množstvo dobrých hlášok a dialógov („A ukája sa! Áno. Ale to vy všetci.“). Tento film vám pravdepodobne nespôsobí záchvaty smiechu, ale veľmi často sa budete spokojne usmievať a vravieť si, že ste radi, že tento film existuje. A že ho pozeráte. A samozrejme má fantastickú tanečnú scénu. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Zajímá mě, jak lidé vnímají moje úspěchy.“ - „Víte, my se nezaměřujeme na konkrétní politické kroky…hlavně proto, že to lidi nezajímá.“ Ministryně zahraničí, budoucí kandidátka na prezidentku musí dávat na názory amerického lidu, a to i ohledně svého potencionálního partnera, který je jistě na hony vzdálený nezaměstnanému, „vymóděnému“, obtloustlému, brýlatému, vousatému a židovskému novináři se špatným mířením…Srážka je fajn. Jde o sice naivní, ale jinak moc příjemnou a úsměvnou oddechovku (ne, o modernější Notting Hill se opravdu nejedná). Romantika místy překvapivě dost funguje (nejvíc v momentech, při kterých hrají Roxette), snad jen toho humoru by mohlo být více (ve stylu „vyprazdňování kapes“) a úměrně s tím i méně scén, ve kterých žvaní nevtipný Lance (v o rok starší Dokonalé loupeži mi O’Shea Jackson sednul lépe). Překvapila mě karikatura amerického prezidenta, s koncem to ovšem bylo přesně naopak (osobně bych to střihnul už při scéně před Fredovým bytem). Celkově to vidím na slušné 4*. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama