Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (292)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Otravná nudná komedie. Theronová je samozřejmě super (a řekl bych, že její aura je důvod, proč je hodnocení v červených číslech, protože zastřela pánům divákům zdravý úsudek), ale bohužel vzala roli v komedii, kde je řada otravných dialogů plných popkulturních odkazů, které jsou mi ukradené. Humor je až absurdně nadsazený a často mě chování Rogenovy postavy otravovalo. Problém je vlastně i ten paradox, že je to prostředím spíš komedie pro dospělé, ale spíš je tam dementní humor v teenagerském stylu. Promarněný čas. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Srážka s láskou mi místy velice okatě připomínala převrácenou verzi Pretty Woman - ať už to bylo skrze píseň It Must Have Been Love od Roxette nebo čistě kvůli titulní dvojici, která si akorát oproti PW vyměnila jistým způsobem role, aby ve filmu vynikla ženská emancipace. Jak Theron, tak i Rogen to zahráli pěkně, byla mezi nimi chemie a při některých scénách či fyzických gazích jsem se upřímně zasmál - nejvíce mě dostala sekvence s "Molly". Celou dobu mi však přišlo, že tomu chybělo něco zásadního, co by mě přinutilo, abych si na film vzpomněl i za týden. Nicméně jako milá, sympaticky natočená oddychovka na odpoledne je tento snímek ideální. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Kde nic není, ani žid nebere! Sračka s láskou alias Long shit je jen další umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina, navíc poháněná strašlivým nesmyslem pro tumor neuvěřitelně slizkého a toporného fekálního trapáka Vředa Rogena. A tak ten ubohý sterilní zmar nepatrně vytahuje ze žumpy jen Theronovic Karlík, i v požehnaném věku stále ultimativní rozhýbavačka ztuhlých zápěstí a prvotřídní speleologické lákadlo, čili se otrávený až znechucený divák může na chvíli zabavit alespoň přemítáním, jak by asi vypadala nahá na čtyřech čelem k pelesti. Opravdu nechápu, proč plýtvá talentem a seksuálním apelováním v takových žumpoidních svinstvech, kazí si imič po boku odporné a trapné židoobludy a raději nevezme něco vkusnějšího, esteticky přívětivějšího a scénáristicky nápaditějšího, třeba pro Hustlera. Satanžel mají yntelechtuálně založené hospodyňky pořád hromady žehlení a hormonálně destabilizovaní bukvolidé spousty chlupů k depilovaní, takže se tu vyskytuje mnoho slaboduchých smíšků, co budou tyhle tupé a nezáživné šablonovité slátaniny v jednom kuse hystericky nadhodnocovat. No a Vy ostatní, co jste stále schopni rozeznat vkusnou a vtipnou romantickou kokotmédii od prosťáčkovských homopičidžemů si raději pusťte třeba Zelený svět. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Film se dá celkem pohodlně hodnotit na třech rovinnách - té romantické, té komediální, té politické. Romantiky tu sice bylo dost, film mě ale o hloubce vztahu ani chemii mezi hlavními hrdiny nepřesvědčil. Co se týče průběhu a konce je to naprosto bez překvapení, což pro někoho je plus, pro mě mínus. Netoužím po tvrdých subverzích a depresivních koncích. Jen trochu povzbudit zvědavost. Komediální stránka je hlavní věc, která film v mých očích drží nad vodou. I když se film drží klasického "Rogenovského" humoru (což je trefné, protože Rogen hraje svoji tradiční postavu), dokáže nabídnout i univerzálně zábavné situace a dialogy. Politicky je to nedokončené. Ne v tom smyslu, že by to mělo špatné nebo nedotažené myšlenky, ale, stejně jako u romantické části, nezbyl prostor rozvést to víc, ani přes na romantickou komedii úctyhodnou délku více než dvou hodin. Technicky to pak byl ještě větší průměr, na který jsem bohužel už u moderního Hollywoodu zvyklý - pár kýčovitě nostalgických písní, práce se střihy a kamerou tak obyčejná, že kdyby to byla audiokniha, o moc by se nepřišlo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron a Seth Rogen sympaticky dokazují, přinejmenším se o to vydatně snaží, že politika a romantika jdou k sobě dohromady. Romantické a sexuální pnutí mezi krásnou ministryní a abnormálním novinářem mě bavilo o něco víc, než politické narážky, rozmíšky a vtipné i méně vtipné provokace. Rogen je skutečný úkaz a žádná politička by ho v posteli nechtěla, stejně tak lze polemizovat o přílišně idealisticky zosobněné ministryni, která by dokázala udělat vítr v poklopci i frustrovaným poslancům, rozhodnutým předčasně složit poslanecký mandát. Je sice vysoce nepravděpodobné, že na politické scéně narazíte na pohlednou, sympatickou, hodnou a sexuchtivou ženu v jednom. K dobru jí slouží nenadálé zjištění, že umí dosáhnout orgasmu. Ještě méně pravděpodobné je to, že by se spustila s mužem neatraktivního zevnějšku, za jehož oblékání by na něj měla být přivolána módní policie. Seznamováním ústředního páru film hodně baví, v tomto směru se vyskytne nemálo vtipných sekvencí. No, a pak taky přichází na přetřes politická sféra, kde to chtělo asi více přitlačit na scenáristy. Scenáristické duo Dan Sterling a Liz Hannah je v politických (kontroverzních) tématech zběhlé, jejich přístup ale neoslnil. Určitě to má své originálně vydařené vtípky, té trapnosti, kolikrát pro českého diváka až nesrozumitelného podání, mělo být podstatně méně. Obě hlavní hvězdy svoji účast zaštítily produkčním dohledem. A k režijnímu (pro)vedení Jonathana Levina nemám větších výhrad. Vznikla poměrně svérázně orientovaná komediální záležitost, která ukazuje, že kdesi v jiné galaxii existují politici s vlídnou tváří, a když mají vaginu, tak se s nimi užije i nějaké to zábavné číslo. 7/10 ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama