Reklama

Reklama

Vražedná bilance

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bankovnímu úředníkovi Jacobu Taskerovi hrozí ztráta zaměstnání, když dojde k přepadení. FBI má Jacoba na mušce, protože ho podezřívá ze spoluúčasti. A tak se Tasker rozhodne, že lupiče s pomocí souseda, penzionovaného policisty Richardsona, vypátrá… (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Sterilne, ba až zúfalo pôsobí Millerov jednoduchý ako sopeľ naťahovaný film o sne americkej rodinky ( pre dramatizáciu deja s cukrovkou). Na jedno kopyto pôsobiace náhodné radenie scén s extrémne mizerným hudobným doprovodom. Policajtmi, ktorí nič netrafia, náhodných zásobníkoch. Úplne mimo pôsobiaceho Grilla. A deja, ktorý nezačal a ani neskončil. On nebol. Ten film nic nevysvetluje, je bez logickej narácie. A Millerovy nepomôže ani snaha obliecť zlého do DeNirovho obleku. (Videné 14.03.2020, Bdrip) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další akční béčko, kvalitativně srovnané s filmy, kde se Bruce Willis v současné době nejvíc objevuje. Opět mu scénáristé připravili strašně nevýraznou roli, spíš vedlejší než hlavní. Velmi jednoduchý děj, přestřelky mizerně natočené, atmosféra nulová. Třesoucí se kamera a neustálé létání jisker, ať se střílí do čehokoliv tomu jenom dodalo korunu. Za mě teda velký špatný. 1/10. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Šestý smysl, remake, dává smysl... a nebo ne?" Já naivní vůl! Přímo dablvůl. Půl filmu jsem myslel, že koukám na těžkou kládu, psychologický film s plešatým doktorem, kde se všechny ty scenáristické blbosti odehrávají jen v hlavě hrdiny, našeho přepracovaného managera z banky (náhodou, Frank Grillo a jeho trauma, to bylo celkem fajn). Překvapení! Není v tom nic. Jen otravně nelogické a samozřejmě úžasně akční scény filmové slátaniny. Ale nakonec v pohodě, jednu hvězdičku si to zaslouží, za odvahu. Bruce Wiliis zase jednou strčil svůj drahý čumák a mužnou pleš do laciného filmu. Na rozdíl od nás, obyčejných diváků, on na to čas má. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Postarší šulin s kšticí debila je svědkem přepadení banky. Zbytek filmu je z toho na sračky a potřebuje si o tom vykládat. V druhé polovině filmu přichází nesmyslné a stupidní přestřelky v nulovém ději, s traumatizijící režií. Zvažoval jsem dát 1 hvězdu za účast Willise, ale bylo to i s ním tak hrozné, že to nešlo. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

No to jsem si zase naběhl... Herecké obsazení velice lákavé, ale to je konečná. Viděl jsem řadu béčkových a možná i nějaký ten céčkový film, jež obsahovaly více akce a méně nudy. Nejvíc mě pobavil hlavní padouch, který většinu filmu trénoval střelbu, vypadal u toho jak profík a při finální přestřelce to asi valil slepýma, nebo se blbě vyspal - tak, či tak, na soutěž ve střelbě bych ho nenominoval. Za nápad tomu mrsknu jednu hvězdu, ale víc ani ťuk... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama