Reklama

Reklama

Kauzy Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 40 min

Účinkují:

Jaromír Soukup

Obsahy(1)

Nový pořad, ve kterém se generální ředitel Jaromír Soukup bude věnovat nejen aktuálním politickým kauzám, ale i těm, se kterými se setkáváme v běžném životě. Dozvíte se, jak bojovat proti těm, kteří vám ubližují. (TV Barrandov)

Recenze (50)

NinonL 

všechny recenze uživatele

U pana ředitele Soukupa velmi oceňuji, jak srozumitelně hovoří o všech kauzách a případech, které se rozhodl komentovat. Jeho pořady jsou pro všechny diváky, nejen pro pražskou kavárnu, jako je v posledních letech čt24. Veřejnoprávní TV je komplet celá k zblití, naprosto nekoukatelný Václav Moravec, nudné a manipulativní zprávy, jeden sluníčkář a vítač vedle druhého, naprosto žádná vyváženost. Chcete-li si zkazit chuť, pusťte si Kavčí Hory. Pokud mám chuť na publicistiku, jsem velmi ráda, že je tu TV Barrandov s několika pořady vysoké úrovně. Jaromír Soukup nedávno avizoval, že chystá ještě dalších 15 podobných (svých) pořadů. Nesmírně se na ně těším. ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

Reklama

Mejdzula odpad!

všechny recenze uživatele

No hele, asi takhle. Sdělte někdo prosím mojí babičce, že to, že nějaký muž vystupuje v televizi a sděluje jejím prostřednictvím velké množství informací (pochybného charakteru), ještě nemusí nutně znamenat, že se tímto procesem stává jediným uznávaným zdrojem pravdy a že i on sám si nemůže přetvářet pravdu k obrazu svému. Vysvětlení ve stylu "Věřte mi, říkám vám pravdu, protože vám říkám pravdu" mi nepřipadá dostatečné. A někdo jí prosím taky vysvětlete, že kultivovaný jazykový přednes vhodný pro prezentaci v médiích vypadá poněkud jinak. Já jsem tyto záležitosti zkoušel s babičkou vykomunikovat, bohužel jsem v tomto snažení nebyl úspěšný. Ale rád ji samozřejmě mám, o tom žádná. ()

majky19 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení drtivé většiny zde přítomných diskutujících je zcela evidentní, že jim je moderátor Jaromír Soukup zcela proti srsti. Podle mého názoru je však tato většina tvořena převážně lidmi, kteří buď neviděli ani jednu epizodu a principiálně dávají špatná hodnocení, dále to mohou být pokrytci, kteří se neumí a nebo ani nechtějí podívat pravdě do očí a může zde být samozřejmě i skupina lidí, kteří sami mají na svém kontě nějakou kriminální činnost, a proto jsou takové pořady nemohou ani vystát. Nepopírám, že v našich končinách jsou jistě i lepší moderátoři, než jakým je Jaromír Soukup, ale já obdivuji zejména tu odvahu a obrovské nadšení, s jakými generální ředitel TV Barrandov do svých pořadů vstupuje a kolik energie do nich investuje. Nikdo jiný totiž dosud neměl takovou kuráž přijít s projektem, v němž by se pravda ukázala bez jakýchkoliv příkras a současně poukázala na zločiny, které zde byly po dobu takřka tří dekád od sametového převratu páchány. Z mého pohledu to je bezesporu přínosný a v jistém ohledu i poučný pořad. ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Kauzy pana Soukupa jsou velice zajímavé a hlavně velice závažné, pouze nechápu, když má vše tak dokonale zpracované, proč nepodá trestní oznámení ke stíhání těchto zločinců ??? Že by to bylo vše domluvené a dělal ji tímto reklamu, kterou využijí po svém, pro nás neznámým způsobem ??? Myslím, že ta pravá náplň tohoto pořadu je nasrat lidi a potom se společně s gaunery bavit u šampáňa. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Některé texty, které obsahuje úvodní znělka, jsou zkopírované z Wikipedie. Text totiž obsahuje šablony, které využívá právě Wikipedie, jako např. [zdroj?] či [2]. (David7)

Reklama

Reklama