Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Z tvrdého boje o moc v Montrealu vyjde jako vítěz Declan. Jenže brzy se objeví nová hrozba v podobě někoho mocného ze zahraničí. (Netflix)

Recenze (6)

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Declan je pořád tady,ale jinak je tady úplně jiná story, která mě první dva díly píliš nezaujala,...ale tak jak přislo na začátku zklamání, tak na konci naopak velká spokojenost. Takový jednoduší,ale přesto fajn seriál. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je, předpokládám, narozdíl od té první kompletně smyšlená, ale líbila se mi mnohem víc. Je to po všech stránkách líp udělaný, je vidět, že už na to měli prachy, že se mohli trochu rozšoupnout a díky tomu to připomínalo výjev ze života bohatých gangsterů a ne kulisy divadelních ochotníků. Kim Coates díky tomu lépe hrál i vypadal, bez těch očních linek už by to holt asi nešlo. Ale jak říkám, tohle byla gangsterka, jak je mám rád, přitom jsem to chtěl po první sérii vzdát. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednodušší a přímočařejší příběh, méně zásadních postav a tentokrát solidně fungující rodina. Svým způsobem ji má i Declan, ale především jsou tu Cosoletovy, kterým navíc přijíždí nezvaná návštěva z Itálie, dvojčata, která poklidné žití v Montrealu umí narušit. Stále je to taková lehčí verze gangsterky, postavy nejsou kdovíjak výborně napsané, ani zahrané, přesto to tady konečně funguje, v některých momentech dokonce velmi dobře. Jde především o Natse a Valentinu, výbornou epizodu s dvojitým únosem a pozdější řešení co s Val. Cosoletovy působí celkově zajímavěji, než samotný Declan, ale jeho chvíle a odplata též přijde, když si "zkompletuje" svoji rodinu. Závěrečné zúčtování má díky tomu vše co mít má. 75% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak 2.série to je jiný kafe. Má to šťávu, má to drajv a celé je to smysluplné. Italská dvojčata, ďáblové co nosí Pradu, tady pěkně hýbou dějem a vše směřuje k fatálnímu konci. Nakonec to, ale dopadne úplně jinak než jsem si myslela a to je dobře. Kim Coates si udržel laťku takového záporáka - dobráka, ale já ho pořád vidím v "Posledním skautovi a v Black hawk down" a vůbec nechápu, že pořád vypadá stejně dobře. Za mě 85% ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna znamená kompletní restart seriálu a tvůrci udělali velmi dobře. Po prvoserijní variaci na Sopranos zbyl jen hlavní hrdina a přibylo daleko víc akce. Přesto stále seriál pokulhává ve špatných až teatrálních výkonech především záporáků a podivných rozhodnutích. Přesto 3.5* ()

Reklama

Reklama