Reklama

Reklama

Darebák a závodnice

  • Belgie Le Fidèle (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Když se Gino setká s Bénédicte, je to láska na první pohled – vášnivá, bezpodmínečná, ohnivá. Bénédicte pochází z vyšší společenské třídy, pracuje v rodinném podniku a řídí vozy na okruzích. Gino je zdánlivě běžný pohledný chlapík, ve skutečnosti ale skrývá tajemství – takové, které je nebezpečné pro něj i pro jeho okolí. „Gigi“ a „Bibi“ budou muset bojovat proti osudu i vlastním slabostem, aby zachránili svou lásku. Jak daleko ale mohou zajít? (Film Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (38)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Moderní loupežná gangsterka, která prolíná romantiku se zběsilým krimi thrillerem a nechybí ani závěrečné melodrama. Většinou tyhle filmy končí velkým polibkem, tady to naštěstí končí na hřbitově. Film si podle mě nedokázal vybrat bud´ americkou nebo evropskou cestu, ale i tak byl výsledek koukatelný. Slabší čtyři. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá. 1)  Zamlouval se mi sice přeskakující, ale i tak přehledný děj, který mě vždycky nakopl od pospávání, když jsem musel řešit, co se to děje a proč najednou postavy dělají to, co dělají._____ 2)  Auta mě neberou, pytle plné bankovek se mi zamlouvají, i když si nejsem jistý, jestli způsob jejich získávání, jak je zobrazen ve filmu, by byl pro mne. Kdo mě ale fakt bral, byl pěkný klukovský 40letý (!) Matthias Schoenaerts (Gino zvaný Gigi), vlámská verze našeho Petra Stacha._____ 3)  Hloupý český název navozuje představu nějaké krimikomedie. Ve skutečnosti jde o lehce psychologizující film s vážným námětem._____ 4)  Dobrý koment (ale plný spoilerů): Vodny***. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Tak tohle milostné drama s kriminální zápletkou jsem si fakt neskutečně užila. Už jen samotné obsazení hlavních rolí skýtalo naději na přinejmenším zajímavý filmový zážitek. Což se i velice záhy potvrdilo. Matthias Schoenaerts a Adèle Exarchopoulos byli naprosto úžasní a opravdu to mezi nimi jiskřilo. Jejich vztah působil velmi uvěřitelně a dodával příběhu na věrohodnosti. Nejvíc mě však dostalo, že jsem minimálně druhou půlku filmu absolutně netušila, kam se děj bude ubírat dál. Navíc mě konec totálně emocionálně rozsekal. Co bylo obrazem jen naznačeno doplnily slova teskné písně o osudové lásce při závěrečných titulcích. (85%) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase filmařina, která skrývá výborné herecké výkony v podání Matthiase a Adéle, ale mohla by být klidně o půl hodinu kratší a vůbec nic by se nestalo. Záběry na auta a závody jsou super, taky je tu trošku akce, což je taky fajn, jenže celé je to vlastně o dvou lidech, kteří se mají rádi, ale jsou z úplně rozdílných světů…a ani jeden ze světů tomu vztahu úplně nefandí. Přitom námět se tváří fakt dobře, ale střídají se tu scény lepší, horší a v celkovém kontextu jsem si říkal, že ač jsem vlastně koukal na docela fajn film, tak víc jak tři hvězdy mu prostě dát nemůžu. ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Príbeh, ktorý sa snaží zaujať hromadou náhod a tragických situácií. Očividne to na viacerých zafungovalo. Teda až na mňa. Prekážala mi nielen ústredná dvojica, ktorá sa chovala sobecky a robila nelogické rozhodnutia, ale vadili mi aj časové skoky, vďaka ktorým to celé nedržalo moc pohromade. Najvačší problém ale vidím v tom, že bol príbeh prezentovaný iba vytrhnutými scénami, ktoré mali byť dramatické či dojímavé? Vo výsledku to však posobilo ako ploché a trápne divadielko. Jeden puntík za záverečnú jazdu, ktorá mi aspoň trochu zlepšila chuť. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama