Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako jediný pár se neberou kvůli dítěti, to se narodí až tři roky po svatbě. Bydlí u rodičů a staví si svépomocí byt. Vladimír chce být slavným fotografem a na té vizi intenzívně pracuje. Zuzana ho v tom podporuje. Postupně přijdou tři dcery, Zuzana se o ně stará a Vladimír žije bohémským životem. Po revoluci odjíždí pracovat do Ameriky. Zuzana jako zodpovědná matka drží rodinu při zemi. Manželství se hned vzápětí rozpadává. Vladimír se po letech vrací do Čech, stále fotografuje, pořádá výstavy a žije ve svých snech. (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

anitae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku časosběrného dokumentu mi přislo, že se tihle dva k sobě hodi. Zuzana se v pokračování už moc neukázala, Vladímir vybudoval pár ateliérů a nafotil pár povedených fotek, a chce o tom i vydat knihu. Knihu ani po letech nemá, ale rád a opakovaně vzpománá na pár životních úspěchů... S takovým umělcem si život nedovedu představit. ()

zsn

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane Bože - další namachrovaný Pražák - pan podnikatel, pardon, teda umělec, který umí bezvadné foto roznožky. Amerika Amerika Amerika - pose*me se, kdyby sis radši nechal spravit ty zuby, ty Američane. Nesnáším tenhle typ lidí - brouci penis pytlíci - všude jsem byl, vše vykonal, ostatní dokázal, vše ochutnal a ještě více vím a umím - a co ty jsi víc? A propos - ta kniha nevyšla, co? - na netu ji nevidím. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Během těch 35ti let bych řekl, že Vladimír je sebestřednej, egoistickej a ješitnej kokot. Oceňuji práci Heleny Třeštíkové, že natáčení s takovým imbecilem vydržela tolik roků. Škoda, že se Zuzana už pak natáčení nezúčastňovala, mnohem víc by mě zajímaly její názory, než pořád dokola blekotání toho vola. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vladimír celých dvacet let po revoluci neustále omílá Ameriku, focení Jany Švandové a svoje focení. Překvapilo mě, že v tomhle díle nezmínil, jak v ateliéru v Americe pěstovali jeho předchozí majitelé trávu... Vladimír na mě působí plochým dojmem a neměla bych s sním co říct. Za celou tu dobu neřekl nic zásadního. Škoda, že Zuzana a dcery se od natáčení distancovaly. Tahle hodinová ego onanie před kamerou mě uspávala... ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je úplně největší kretén, trumfnul i toho mamánka Háverlanda, a to je co říct. Edit. pro uživatele Cesty timem: Za prvý, to, že se člověku za život povede jedna či více sérií fotografií (a on na to odkazuje dalších 20 let), z něj ještě nedělá umělce, a za druhý, jen proto, že je někdo umělec (a že je Vladimír umělec, to je poněkud odvážné tvrzení, barevná šála, delší vlasy, divně okázalá chůze a narcismus z vás umělce hned neudělaj) jej přece neopravňuje k tomu, aby se choval jako pičus. Tohle jsem vždycky nesnášela - jen proto, že je někdo "umělecky zdatný" či hůř "umělecky činný" pro mě neznamená, že ho/ji budu slepě obdivovat nebo ho/jí omlouvat za věci, který mi u jiných lidí vadí, nebo jsou úplně společensky nepřípustný.... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama