Reklama

Reklama

Na vlastní nohy


Apokalypsa (E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

V prvním dílu nového přírodopisného dokumentárního cyklu České televize se Rudolf Havlík vydává za polární kruh na souostroví Špicberky, kde sídlí česká arktická základna Josefa Svobody. Společně s českými vědci vám ukáže arktickou přírodu i místa, která jsou ještě zcela izolovaná. Uvidíte ledovcové jeskyně, psí spřežení, polární lišky i vědecké výzkumy. Protože autora zajímá, jestli směřujeme k nenávratným změnám, které mohou lidstvo ohrozit, zda doopravdy existuje globální oteplování a hledá odpovědi na dalších otázky, které hýbou společností už několik let, vydal se na cestu k pochopení na různá místa naší planety. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu tím co mě zaujalo, obrazy a informace o Špicberkách.Obsah komentáře i styl čtení Vetchého se mno nerezonuje... Jako by byla chybná základní premisa, nebo autor nevěděl přesně co chce zdělit.... Uvidíme co bude dál...Nejhorší je snad ten negativní pocit... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Prvý diel je atraktívny hlavne vďaka exotickým zasneženým a hornatým Špicbergám. Ale ani ostatné prvky ako kamera či komentár veľmi nezaostávajú. Vypichol by som komentár, na české pomery sa fakt vydaril - informačne bohatý, pritom nenudí, práve naopak - apeluje. Len škoda, že častokrát nekorešponduje s obrazom. Mám obavu, že ďalšie diely už nebudú také dobré. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama