Reklama

Reklama

Ve strhujícím thrilleru režiséra filmu Na život a na smrt hraje Mark Wahlberg agenta elitní jednotky CIA Jamese Silvu. S pomocí špičového supertajného týmu musí Silva dopravit „zásilku“ (Iko Uwais), která disponuje životně důležitými informacemi, na leteckou základnu dřív, než dorazí nepřítel. (Magic Box)

Videa (15)

Trailer 5

Recenze (264)

Figu 

všechny recenze uživatele

Spolupráce Berg + Wahlberg je osvědčená a to velice kladně! No a hoši nám zde předvedli, že nemusí točit jen filmečky podložený skutečností a nějakou historií. Prostě tvrdě kupředu hrrrrr na ně! Za mě jde o nejlepší výkon Marka za poslední dobu! Je přísnej, je drsnej, je nekompromisní a je suverénní!!! Nejvíc mě dostal v rozhovoru s ajťačkou o cesiu z dob druhé světové války. Tam si ode mě koupil pátou hvězdu. Jinak jde o špionážní akčňák , kde sestavu žoldáků tvoří solidní tým plnej sympatickejch herců. Jo, těm věříte a hlavně vám nejsou ukradený. Záporáci taky byli celkem veselý. No a když vám pro převoz 22 mil přes město dělá zásilku kopálista ze Zátahu Iko Uwais, tak to se divák drsné akce má na co těšit! Závěr byl už jen překvapivej a sladkej bonbonek! Není vo čom! 90% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nádherný propastný rozdíl mezi mnou zde naposledy hodnoceným asijským filmem s parádní akční choreografií ale mizerným příběhem. Proč? Berg to má přesně naopak: v bitkách kvůli střihu skoro nejde poznat, kdo koho řeže, ale zato se tu parádně vyjímá ona hollywoodská patina a vypilovanější scénář. A ďábelsky přísnej Mark Wahlberg. Takže... si holt vyberte, no. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Akce dobrá a střih který to celé jen podporuje. Iko Uwais samozřejmně nezklamal. Ale to je tak všechno. Vše ostatní méně než průměrné.Scénář na hovno, režie prachbídná. K žádné z postav si člověk za těch 95 minut nevytvoří vztah a je mu v podstatě ůplně fuk, jestli to někdo z nich přežie. Takže dohromady slabé 3 hvězdy a maximálně nějakých těch 50% ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Super. První půlka je sice ukecaná ( hlavní zásluhu na tom má rozhodně Wahlberg , takhle ukecanýho jsem ho v žádným filmu ještě neviděl) , ale ve druhé půlce se to změní v akční orgie a nepoleví až do konce, i Iko Uwais předveld něco ze svých dovedností a konečné rozzuzlení mě taky překvapilo , takže za mě spokojenost. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Mám takovej dojem, že se mi to vlastně po zhlédnutí i celkem líbilo, bylo fajn vidět Ika v netypický roli, se kterou si imho poradil, ale s odstupem času (protože jsem líný prase a zapomínám už psát i komentáře) musím přece jenom Dvacátou druhou míli označit za průměr,v němž byl totálně zabitej potenciál obou hlavních protagonistů. Zapamatovatelnej po delší době je tak jen ten happy end. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Písnička, která hraje na koncu filmu, je „Is You Ready“ od Migos. (Duoscop)
  • Film měl být správně natáčen v některých asijských městech, ale byl natočen v Bogotě v Kolumbii. Byla odvedena velmi dobrá práce, která skrývala pravou identitu města, ale v jedné scéně byla vidět kolumbijská vlajka, stejně jako několik obchodů ve španělštině. (Kudly4)
  • Natáčení začalo v listopadu 2017, natáčelo se v Georgii (USA) a v Kolumbii. (Varan)

Reklama

Reklama