Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Už loni jsem si myslel, že tahle soutěž už níž klesnout nemůže. A vida, povedlo se! Tři nováčci v porotě je to nejhorší, co se mohlo téhle soutěži přihodit. A Pal'o se nechal evidentně strhnout lavinou demence a možná už i lehké senility. Neskutečně trapné výstupy všech čtyřech porotců, kteří si předávají korunku největšího idiota každých pět vteřin jako horký brambor, až mi to přijde jako soutěž o nejdebilnějšího porotce. Druhé nejhorší na tom celém je, že trapné momenty číhají na každém kroku jak u kladného tak u záporného hodnocení. To úplně nejhorší je totiž fakt, že se mnohdy nehodnotí zpěv. Jen komerční tahy získat si diváky. Opravdu vám tleskám! https://media.giphy.com/media/uj9F2yk6L4w0aAFQ3O/source.mp4 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To bylo slávy, že zas bude další Superstar a zatímco omladina vlhla, starší kousky jen nevěřícně kroutili hlavou, že je tu zas ta „pičovina“…Neviděl jsem úplně všechny přenosy, ale z toho co jsem měl možnost sledovat, tak to zas až taková katastrofa nebyla. Habera je klasik, ten snad bude dělat porotce i v důchodu, Matěj Ruppert byl jasným oživením – mám ho jako zpěváka a showmana rád, To samé jsem si myslel i o Katce, protože jako zpěvačku jí uznávám, mám rád její písničky – ale tady se někdy chovala jako úplná píč..A Ben? No soudruh Cristovao tam byl jaksi omylem, ale asi už nikoho nemohli sehnat. Nakonec se ale ukázalo, že si vedl celkem obstojně a není takový kretén, za jakého jsem ho považoval. Co však nechápu je to, že se tam zase vesral Mareš. Prý nejlepší český moderátor – to si děláte prdel. No a nová Rytmusova matrace Jasmina Alagič? Vzhledově pohoda, jako moderátorka dost průměrná – spíš podprůměr. Vítězka Tereza Mašková si to zasloužila. Byla z nich nejlepší. Tak zas příště – nová Superstar na sebe jistě nenechá dlouho čekat. Jen už prosím bez Leoše… ()

Reklama

Pokri

všechny recenze uživatele

SuperStar upadá do čoraz väčších sračiek. Zaujímalo by ma, či to má scenár, ktorý núti to obskúrne porotcovské kvarteto, aby sa správali ako totálni vulgárni vypatlanci alebo sú to skutočne takí burani. Kastingy už inak nemajú čo ponúknuť, je to nuda a nič zaujímavé na tom nevidím. Oproti tomuto je Česko-Slovensko má talent vrchol intelektuálnej zábavy. Som ochotný dať tomu ešte šancu vo finále, ak sa tam objavia dobrí, sympatickí speváci, dám jednu hviezdičku, inak to bude nemilosrdný odpad. ()

SEVERUS22

všechny recenze uživatele

Pred zhliadnutím tejto pičoviny som mal rád jednu fasa speváčku menom Katka Knechtová.Po zhliadnutí tejto pičoviny by som s chuťou najebal jednej primitívnej,neprirodzene pôsobiacej chudinke menom Katka Knechtová.Ostatných v porote nekomentujem,sú mi ukradnutí.Vidieť však dievča,ktoré roky obdivujem v pozícii trápnej patetickej piče,ktorá otvára hubu úplne od veci a chytá sa za cecky,to je fakt hardcore.Neviem,či po tomto ešte niekedy budem schopný počúvať jej muziku. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Panoptikum divných zjevů na pokračování. U Fenrirovi mordy! Vy tupý hlavy, co tam lezete, vězte nebo čekujte vítěze Superstar předchozích ročníků! Nikdo se nikde neuchytil. Chvilku byla slyšet Langerová a kde je teď? Po x letech je vidět Cristovao, který ani nevyhrál, jen touhle stupiditou prošel. Vymatlanost, debilita. Na čem kdo jede, kdo tohle žere?? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama