Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Nova je (ehm) nečekaně naprosto trapná. Milionkrát viděný Mareš, trapná porota a stovky dalších klišé ... zkrátka klasika. Ale ZAPA teda zabila všechno. Ta zcela změnila můj postoj k vnímání trpanosti. Jestli to takto půjde dál, netroufám si představovat, co bude Nova svým divákům servírovat za nějakých 10 let. Kvalita rychle padá a trapnost strmě stoupá. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Čo mám hodnotiť? Moderátora, (šlohnutý) model, alebo snaď súťažiacich? Ostáva snáď len porota, ktorej česká zostava je bohužial jeden veľký fail. Že bude Troška motať jedno cez druhe sme šeci vedeli, ale čo tam predvádza ta Šeredová, z toho by aj Kelišová blinkala? Byť producentom tak od talinov žiadam odškodné a Gigiho pravú nohu. ()

Reklama

freddy odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát viděný Leoš Mareš, k tomu snaha pomstít se Primě za to, že předběhla Novu v nákupu licence pro lokalizovanou verzi "Got Talent", a okoukaní Palo Habera a Adéla Banášová v porotě. Po pěti minutách jsem to vypnul a rozhodl se, že nikdy více nechci vidět tento pořad. U mě to na celé čáře vyhrála Prima a tenhle pořad posílám do odpadu, kam právem patří. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

obecně nemám moc realityšou v lásce, tahle talentmagória to jen zase potvrdila... tu a tam člověk narazí na nějakou zajímavost, ale věnovat sledování takovýho času nebo snad nedejbože ještě peněz (ano, o to jde asi především), to fuck ne. navíc tady nejde mluvit ani o nějaké originalitě či skvělém moderování, prostě jen tvorba ovcí z diváků a pečení sledovanostních koláčů. 20% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Show 5/10/// +někteří soutěžící byly opravdu skvělí (Dominik Turza, Matůš Pišný a můj favorit Alena Smolíková a fenka Keysi), jednoznačně povedené finále, Palo Habera v porotě, systém vyřazování (stylem turnajového pavouka) -přeslazený úvodní večer, to bylo něco naprosto otřesného, ke všem něžňoučký Zdeněk Troška (to se bojí říct kritiku?), Novácký vlezlí a vtíravý útok na diváka, obrovské množství reklamy, otřesný, trapný, zarostlý a všude se vtírající Leoš Mareš (a kde jsou ty moderátorky, které se rvali o post moderátorské dvojky? Od castingu jsem o nich neslyšel), mimochodem Leoše nejvíc setřel jeden soutěžící (klaun Pupa) se slovy "musíš na mě pořád šahat", z toho jsem nemohl :DD, jinak co tam dělal Genzer a Suchánek? Kdybych chtěl koukat na ně, tak koukám na jejich pořad/// Hned od začátku mi bylo jasné, že tady je něco špatně. A ono toho bylo špatně víc. Kdyby mě takovéto soutěže nezajímali víc než je zdrávo. Nebo jinak to řeknu, kdyby se do soutěže nehlásili zajímavý soutěžící, tak tento pořad ihned ignoruji. Naštěstí stačilo ignorovat jenom porotu a jednoho trapáka a dalo se na to celkem dívat. No nic nebudu to dál rozebírat, napsal bych toho ještě hodně negativního. Jen doufám, že další "ročník" této soutěže nevznikne a teď mě omluvte jdu si opět na YouTube pouštět ty nejlepší videa ze soutěže :§)/// Celkem 40 %/// ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama