Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Některé talenty jsou tu vskutku obdivuhodné (operní zpěv malé dívenky, hra na pilu,...), což si minimálně tu hvězdičku zaslouží. Zpracování pořadu je typické - velkolepé, resp. "velkolepé" - snaží se o připoutání co nejvíce lidí, přičemž velmi často sklouzává do té nejlacinější zábavy (vtípky dua GS či občas Mareše). Zdeněk Troška tu je za toho hodného porotce, který na každém najde to pozitivní a i naprostému antitalentu to dovede podat tak, že on odejde s hlavou vztyčenou. Banášová je takový střed a Haberu hodnotím jako nejlepšího porotce, jelikož jeho argumenty jsou vesměs pádné, avšak mnohdy až přehnané. Suchánka s Genzerem blíže komentovat nebudu. 1,5* za ty lidi, kteří umí něco, co většina ne, avšak jediné, co jim z této soutěže zůstane, budou zážitky (nepočítaje výhru pro vítěze). ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po více dílech prostě musím vysolit odpad. Tohle je opravdu neskutečně ubohá kopie Primy. Ke všemu kopírovat konkurenční pořad a tím i krást Primě spoustu talentů, je něco tak sprostýho a primitivního, že pevně věřím v to, že z Talentmanie bude fiasko podobně jako z BigBrotheru. Za to, že Nova je takhle arogantní, že hraje neustále na city s lidmi na vozíčku nebo za to, že využívá známých osobností k nalákání diváků, jí posílám do toho nesmradlavějšího ODPADU!!! ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako sa môžu porovnávať rôzne disciplíny ,do ktorích ľudia robia navzájom. Nechápem ako sa dajú porovnávať vystúpenia jednotlivcov zo skupinovým vystúpením nejakého súboru. Superstár, Let´s dance... boli aspoň v niečom objektívne, a to že ľudia predvádzali len výkony v jednej oblasti (odhliadnuc od sútaže krásy, ktorá sa potom z nich stala). Ale tu? Tu je to všetko nakope žonglér, spevák, folklórny tanec a ďalšie prapodivné (anti)talenty. Je to niečo ako by sme porovnávali nejakého Michaela Flatleyho s jeho veľkolepou šou Lord of the Dance a Martina Babiaka tahajúceho nejakú áriu z opery. Obaja sú síce kapacity v tom čo robia, ale ich výkony sa nedajú absolútne porovnávať. Avšak Michael by ziskaval esemesky len taký frkot, pretože obsiahne cele pódium nakoľko Martin stojí v kľude uprostred pred mikrofónom, a celý svet si ho váži. Povestné porovnávanie hrušiek z jablkami. Porota: režisér so 14 čiernimi zásahmi na ČSFD, voláka modelka ktorá síce dobre vyzerá, ale keď otvorí hubu hneď viete čo je zač, ?spevák? ktorý už pekných pár rokov vysedáva na porotcovských stoličkách a mudruje, uráža a strúha machra na kamery. Jediná normálna je Adela i keď po x rokoch čo vystupuje po kadejakých podobne zameraných reláciách je to už dosť okukaná tvár. A Mareš je kategória sama o sebe po tom ako ho už spominaná Adela sfúkla na celej čiare pri Superstár sa stále tvári ako by bol najlepší a najcoolovejší moderátor. Videl som len pár minút, ale keďže nemám 14 rokov aby som bľačal niekde pod pódiom nechám si s kľudným svedomím tento program utiecť. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Karikatura původní talentové soutěže, vrchol nevkusu a čtyři trefy mimo při výběru porotců. Co však naprosto nechápu, je snaha o citové vydírání, které podle mě nezapadá do formátu pořadu. Už mě nebaví dávat jednu hvězdu za Mareše. Tady to nezachrání ani on. Posledním hřebíčkem do rakve je Tipmania. Tato část pořadu mě ujistila, že jeho další sledování je naprosto zbytečné. ()

Pepy odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofální dopad to mělo, snad na všechny kteří se na to poprvé podívali. Jak je známo Nova rádo kopíruje jiné, aby si nahrabala nějaké ty penízky do kapes. A podle mého názoru jim to teď nevyšlo a myslím, že dopadli až na dno nudného showbiznisu a moc sem jim to přál, aby to skončilo, tak jak to skončilo. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama