Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jen Tomáš Matonoha nějakým způsobem uchopil trapnost toho všeho...a co k tomu vlastně dál dodávat? Věčně rozněžněný Troška, ze kterého nedostanete argument, profi moderátor Mareš, který si plete dny v týdnu, velká pompa a hluboká žumpa. Pane Bože, kdy už bude s těmi klony Superstar, fikčními realitami a nezajímavými lidmi konec? Lepší si neodpovídat, stačí slogany. Nova - zažijte víc. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se snaží zveličovat svůj nulový potenciál. Slovo trapné se ani nepřibližuje. Přijde mi to, ve srovnání s Československo má talent, velmi amatérské a nedodělané. Tomáš Matonoha pochopil stupiditu tohoto pořadu a přišel si z něj udělat srandu. Lachtan Meloun to celé završil. Alespoň jsem měl po prvním dílu jasno, které televizi dám v tomto projektu přednost. ()

Reklama

Pepy odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofální dopad to mělo, snad na všechny kteří se na to poprvé podívali. Jak je známo Nova rádo kopíruje jiné, aby si nahrabala nějaké ty penízky do kapes. A podle mého názoru jim to teď nevyšlo a myslím, že dopadli až na dno nudného showbiznisu a moc sem jim to přál, aby to skončilo, tak jak to skončilo. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Vyčpělé a ztrapňující napodobování televizních estrád let minulých nemůže vyhrát v poměru se světovou značkou Got Talent. Snaha odlišit se bohužel odvrátila Nováky na temnou stranu planety ať už je jakákoliv. Jak jsem psal po premiéře - Nova se snaží těžit z úspěchů a sledovanosti Hvězdných pěchot, jenže když chcete něco množit (exponenciálně), musíte to dělat s čísly většími než jedna, protože jak známo školákům na základních školách - jedna polovina na druhou je jedna čtvrtina. A tady se ta hodnota nebezpečně blíží nule. (a snad i sledovaností, i když nás Novinky.cz krmí informacemi o opaku) Nezachrání to ani cirkusáci ani lidé s jedním talentem, který se jinam přenést nedá. A to nepočítám množství dětí, které nejspíš rodiče ženou ke slávě. Jeden velký omyl. Nulově hláškující porota jen zatloukává poslední hřebíček do rakve a Mareš kope hrob. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Já už fakt nemůžu... Proč se mám koukat na samé reality-show a podobné "soutěže"? Já sice chápu, že se tu najde spousta jednodušších jedinců (bez pardónu), kteří se na něco podobného skutečně těší (respektive dívá), ale z jakého důvodu to má odnést normální, inteligentní divák? Kdyby mi nevadily vulgarismy, tak teď celou Novu pošlu tam, kam už pěkných pár let patří (důvody: Ordinace v růžové zahradě, Ordinace v růžové zahradě 2, Výměna manželek, Big Brother, Česko hledá Superstar, Česko-Slovensko hledá Superstar, Stahovák atd.). P.S.: A když už podobný výmaz přeci jen vysíláte, tak si alespoň odpusťte ty trapné spoty, reportáže v TN a blikající odkazy zasazené do filmů či seriálů. Díky. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama