Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zvědavost donutí člověka provádět různé hlouposti - třeba absolvovat tento pořad, protože s osmi procenty už to přece musí být slušná čurina, ne? Ne. Hledám jedno výstižné a nevulgární slovo pro vyjádření pocitu z této debility show. TRAPNOST - to je ten správný výraz. Moderátor, porota i většina soutěžících ve mně vyvolali silný pocit trapnosti. Ale za těch pár skutečně talentovaných jedinců šoupnu jednu hvězdičku. Zvědavost byla ukojena, v tomto experimentu nemíním pokračovat. 10% ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Ta příšerná Banášová a ty její přitroublé řečí ! Vždyť Slovensko má tolik krásných dívek, že by si snad mohlo vybrat pohlednější moderátorku. A celý ten program na NOVĚ stojí za pendrek. Škoda peněz. PRIMA je rozhodně lepší a také lépe hodnotí výkony soutěžících a hlavně není VULGÁRNÍ jako Habera a Banášová. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Já už fakt nemůžu... Proč se mám koukat na samé reality-show a podobné "soutěže"? Já sice chápu, že se tu najde spousta jednodušších jedinců (bez pardónu), kteří se na něco podobného skutečně těší (respektive dívá), ale z jakého důvodu to má odnést normální, inteligentní divák? Kdyby mi nevadily vulgarismy, tak teď celou Novu pošlu tam, kam už pěkných pár let patří (důvody: Ordinace v růžové zahradě, Ordinace v růžové zahradě 2, Výměna manželek, Big Brother, Česko hledá Superstar, Česko-Slovensko hledá Superstar, Stahovák atd.). P.S.: A když už podobný výmaz přeci jen vysíláte, tak si alespoň odpusťte ty trapné spoty, reportáže v TN a blikající odkazy zasazené do filmů či seriálů. Díky. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pavol Habera a Adela Banášová pôsobili celkom rozumne, súťažiaci boli podľa mňa výborný, moderátor slabý, prepáč Leoš, tak som to cítil a videl. Réžia to občas veľmi prehnala, ale znovu išlo len o zarobenie peňazí pre televíziu, krátkodobé zviditeľnenie súťažiacich a v podstate až na minimum aj o ich zneužitie. Najviac sa mi páčilo, keď Peter Dvorský poplietol názvy televízií, vtedy uštedril tomu zneužívaniu a umelej sláve a hrdosti televízií poriadnu ranu, aj keď nechtiac, ale páčilo sa mi to, lebo zaúradovala vyššia spravodlivosť. Ostatní porotcovia tam boli podľa mňa slabí, páčila sa mi tá vianočná atmosféra nakonci, či skvelá Patrícia Janečková, ale inak ako program hrozné. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama