Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna. (TV Barrandov)

Recenze (93)

soviczka odpad!

všechny recenze uživatele

Totální guilty pleasure!!! :D Obzvlášť v nedělním opakovacím pět v jednom podání, kdy jste unavení z fitka a líní na to, abyste se z gauče natáhli pro ovladač. Jedna pipina bezhlavě pobíhající po nákupním centru s nějakým zoufalcem (rozuměj mužským doprovodem), vypouštějící z úst moudra typu "chce to nějaký barvičky a k nim pak nějaký šmrncovní botičky, ke kterým sladíme kabeličku", snažící se stůj co stůj utratit deset tisíc během dvou hodin, zatímco další tři lustrují její šatník a botník a vypouští u toho moudra hodně podobná tomu předchozímu. Přiznávám, některých je mi při pohledu na tři smutná, zmačkaná, sepraná trika ve skříni a jedny okopané tenisky líto. Ale pak si vzpomenu - vždyť se přihlásily dobrovolně! Takže no mercy, muhehe... Osmany se svou češtinou tomu už jen nasazuje hodně bizarní korunu. A to nemluvím o tom na jazyk si šlapajícím anorektikovi a arogantním, permanentně znechuceném špekounovi, kteří pořad moderovali dříve... Závěr? Jestli je toto standardní vzorek ženské části populace, tak už se nedivím mužům, že při setkání se ženou s mozkem v hlavě vyděšeně berou nohy na ramena a hlasitě křičí "Zrůdaaa!!!" :-/ ()

DassemUltor 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších pokalebních mozkových vyjížděček. Pan stylista je prostě bůh. Povrchní nány co degradují ženskou rasu krásně laskají moje poničené ego. Vaše nenávistné komenty a slabá hodnocení jasně ukazují vaší nedynamičnost ve výběru outfitu a prosazování stylingu. Prostě libovka :) ()

Reklama

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

4 slepice kvokají a splašeně pobíhají po krámu, aby se rozkvokali v závěru ještě více, kdy jim jejich nové peří poklove nějaký noname kurník-boss (chcete-li moderátor). Sebevědomí, ješitnost a pseudoracionalita stylisty, ale obecně stylistů, je místy zarážející. Dress code je daný a na poli volnočasovém se přiživují tací, kteří ostatním nepřímo vnucují vkus vlastní. Sečteno a podtrženo (řečeno psychiatrickou hantýrkou) - Idiotský pořad s idioty pro idioty. ___ V televizní stanici Barrandov musí mít, patrně pro inspiraci, snad i odpad ve studiu, tak vyrovnané výkony televizní stanice se jen tak nevidí. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jedno TV Barrandov upřít nejde - jejich seriály se strašně dobře hledají (šedá).;-) "Popelka" je... já vlastně nevím. Pro hubené Nanynky, co chtějí být nejlepší? Pro obézní holky, co si o sobě myslí, že jsou v těch upnutých hrůzách sexy? Bože, bože, ty to vidíš... Aspoň, že já už tam nevidím toho mladého 4% trolla, který měl pocit, že se*e zlato.:-)) ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní médium má neuvěřitelnou moc. Den co den, minutu co minutu nás vhání do imaginárního světa, který si tak rád pohrává s těmi, kteří mu jsou ochotní věnovat svůj drahocenný čas. Řada televizních pořadů se ale dostala do nezáviděníhodné křeče. Ovšem křeče, které si všimne jenom málokdo. Věrní zůstávají, ať už v televizi vymývá kdokoliv. Se stejnou dravostí, drzostí i dramaturgickou absencí nápadu a jakéhokoliv ozvláštnění to zkusila i Popelka. Marně. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama