Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Čistý trash. :D Jsem rád, že mám v pohodě tchýni, protože máte-li problémy, nasaďte si k sobě do domu ušňafanou hašteřivou všechny kolem sebe obviňující Moniku Štikovou, která jak je z úvodní animace jasné, zázračně vyřeší problémy tak, jak by to zvládli i bez ní. :D Odborník jak prase. A jestli někdo skutečně věří, že tohle je "reality" show, tak já jsem čínský bůh obchodu, pokloňte se mi. ()

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Tady nejde ani o příběhy, které se v daném pořadu řeší, tady jde o to, jak nepřirozené a nucené herecké výkony jsou. Kromě absolutně nepřírozených hereckých výkonů a přirozeného talentu, tchýně také působí šíleně nesympaticky, včetně ostatních ,,neherců". Jediné, za co bych dal jednu hvězdičku je to, že je to tak trapné, až je to vtipné a až se tomu někdy musím smát a kroutit hlavou, co za pořady to vlastní chodí. Takže to je pro mě spíše komedie s jednou hvězdičkou nebo celkový dojem pořadu jako odpad! Odporný hnus, hnůj! ()

Reklama

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkouknul kus jedný epizody. Příšernější sračku jsem snad neviděl. Celý je to jen nahraný stupidní divadlo ..., trapný, ubohý, nudný a vrcholem všeho je stará Štiková, která podává společně s ostatními herci, který hrajou rozvrácenou rodinu naprosto tragický herecký výkony. Navíc má ta paní IQ asi jako rozbitej zámek od brankovejch dveří, takž se nedá moc dlouho poslouchat, stejně jako zbytek její blonďatý rodiny :-D Takže ze zdravotních důvodů už na toto nikdy koukat nebudu, zdraví mám jenom jedno a nechci o něj přijít kvůli takovýmu nebo podobnýmu pořadu :-D ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Po každé bouřce přece vyjde sluníčko." Má-li to sluníčko být blonďaté, tlusté a pitomé, tak bych se asi dal spíš na modlení. Já jsem toho z Tchýně moc neviděl, protože tohle pro mě není zábava, ale hysterie v křišťálově čistém provedení a o tu skutečně nestojím. Pokud by se však rodinné problémy daly vyřešit na konci každého dílu rozkrájením ústřední postavy na nudličky, tak bych se do této reality show snad i přihlásil a jsem si jistý, že by měla i výrazně lepší hodnocení než nyní. ()

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Než ze sebe udělat absolutního pitomce na televizní obrazovce tím, že si pozvu nějakou pitomou megeru do baráku, to si raději vezmu pořádný provaz a půjdu se oběsit ne nejbližší strom, most nebo trám!!! A jestli je někdo tak blbej, že věří tomu, že je tahle "pomoc" skutečná, tak by měl/měla vážně uvažovat o hospitalizace na psychiatrii! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama