Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2025), 37 h 29 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(65)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (219)

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší a najzábavnejší tínedžerský seriál široko-ďaleko. Celé to je optimisticky ladené a všetko naokolo proste funguje, či už toľko omieľaná nostalgia, postavy, alebo dej. Ešte aj karate scény sú 80-tkovo predpotopné presne tak, ako vo filme. A je zaujímavé sa na to pozrieť Johnnyho očami, ako sa vraví, každá minca má dve strany a tu to platí dvojnásobne. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Asi ma nakazila kanadská skupina The Weeknd, ale poslednou dobou na mňa funguje všetko, čo má retro nádych 80. a 90 rokov... Cobra Kai je skvelá oddychovka, ktorá sa chvála bohu nebere vážne, a celú dobu balancuje medzi chcenou patetickosťou a ľahkým humorom - a ide mu to výborne. Bavil som sa aj napriek tomu, že pôvodné filmy som nevidel. A možno tak lepšie :D ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že by mohlo vzniknout nějaké pokračování Karate Kid s původním obsazením a už vůbec by mě nenapadlo, že by se to mohlo tak povést. Na druhou stranu, kdyby pro mě Karate Kid nebyl tak velká srdcová záležitost, asi by mě to tak nechytlo. Proto si myslím, že kdo není opravdový fanoušek původního filmu, pro toho to není. První díl naprosto skvělý. Opravdu jsem se bavila Johnnyho beznadějí a tragickým životem. Měli to strašně dobře a vtipně udělaný. Vůbec nevadilo, že jsem ten film neviděla takových 10 let, protože tam ukazují střípky z minulosti, což divákovi opravdu hodně pomůže dostat se do děje. Postupně ten děj sem tam slábnul, už se to tak netýkalo karate, ale spíš problémů několika puberťáků na střední škole, což by někomu mohlo vadit, ale ne mně, protože já ráda filmy ze středoškolského prostředí. Co mi ale hodně vadilo byl nástup Kreese...já vím, že tam potřebovali nějakého záporáka, aby mohla vzniknout nějaká zápletka, ale ten herec je mi celkově nesympatický. Co ale tenhle seriál stoprocentně dokázal je to, že si poprvé po dvaceti letech přeji, aby ten finální zápas tenkrát vyhrál Johnny. William Zabka je hodně velkej sympaťák a ikdyž jeho herecké výkony a to hlavně ve vážnějších situacích nebyly stoprocentní, tak mě opravdu baví se na něj dívat a hrozně mu fandím. Už se těším na další pokračování. Jen doufám, že tenhle seriál ukončí dřív, než ztratí svoji úroveň, jak se stalo u mnoha jiných seriálů. (doporučeno uživatelem Ellmariachi) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Ošuntelý karatisti sa vracajú na scénu v takom béčkovom duchu. Bez väčších nárokov ako také retro to poslúži svojmu účelu a miestami to aj navodí akú takú atmosféru aj vďaka prepojeniu záberov z pôvodného filmu Karate Kid. Prvá séria je len také rozkukávanie, vytvorí dobrú pôdu pod nohami aby sme v ďalších sériach o to viac ocenili príchod starých dobrých postáv  z pôvodných filmov Karate Kid. Výborne to tam sedí a vytvára krásne spomienky, aspoň pre tých čo na tomto v 80-90. rokoch vyrastali. Ja som si pošmáknul. Nostalgia, ktorá saje na každom kroku. /80%/ ()

keoma26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem teprve na zacatku, ale ten hype okolo nelhal: nenapada me moc moznosti, jak jinak a lip dneska dustojne, ale pritom zabavne navazat na celou serii filmu Karate Kid a soucasne zachovat jeji originalni poetiku, vcetne tech roztomilych klise. Tady jste hned jako doma, at uz jste teenager (otestovano na vlastnich detech, ktere se samy pridaly ke sledovani, reagovaly otazkama a na chvili odlozily mobily), nebo rodic - boomer, u kteryho se nostalgie a vzpominky misi s pochopenim pro soucasne osudy i myslenkovy pochody hlavnich hrdinu - ty jsou sice ukazany polopate, ale s ironii, jez odkazuje uplne presne na neuralgicky body nejen samotnyho Karate Kid, nybrz cele spolecne generacni zkusenosti konce 80. a zacatku 90. let. ()

Galerie (933)

Zajímavosti (33)

  • V 5. sérii si roli senseie, který spolupracuje s Terrym Silverem (Thomas Ian Griffith) v Cobra Kai, zahrál Tyron Woodley – bývalý UFC šampion ve welterové váze (tento titul obhájil hned 4x). (Dejvid17)
  • William Zabka (Johnny Lawrence) odhalil v jednom rozhovoru, že při natáčení jedné z bojových scén si zlomil prst na noze. (Sebastian777)

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama